x

Marko navukao Lunu na k.kain!

Učesnica druge sezone rijalitija "Zadruga" Luna Đogani već mjesecima je u skladnoj vezi sa dečkom Markom Miljkovićem, a kako Rijaliti saznaje, razlog što ga njena majka Anabela Atijas ne podnosi jeste taj što je saznala da on uzima k.kain i da ga je davao i njenoj kćerki.

Naime, Atijasova je slučajno upoznala nekoliko Miljkovićevih poznanika, među kojima je bio i di-džej koji se druži sa Luninim dečkom i koji je pjevačici sve ispričao.

- Anabela je prije odlaska na odmor sa porodicom non-stop bila u pokretu. Odlično podnosi ponašanje kćerke Lune u rijalitiju, pa joj je drago što konačno ima stabilnu vezu i što joj se psihičko stanje znatno popravilo u odnosu na početak "Zadruge". Ona nije imala ništa protiv Lunine veze sa Markom sve do trenutka kad je shvatila da on krije da uzima opijate. Anabela je slučajno naletjela na Miljkovićevo društvo na jednom splavu gdje je sa suprugom Andrejem Atijasom došla da se provede, pa je tada ostala u šoku nakon razgovora sa njima. Momak koji inače radi kao di-džej je namjerno htio Anabeli sve da ispriča i da se osveti Miljkoviću što ga je izdao kao prijatelj - otkriva nam dobro upućen izvor na početku.


Kako dalje saznajemo, Anabela je preblijedila u trenutku kada je čula da je Luna uzimala dr.gu sa Markom u stanu koji je u tom trenutku iznajmljivao, ali je riješila da o svemu ćuti da ne izbije skandal. Atijasove nije znala gdje će, pošto ona najbolje zna svoju kćerku i zna da Luna nikada do tada nije probala nikakve opijate.

- Markov nekadašnji dobar prijatelj je Anabeli iz čista mira poslije normalnog razgovora rekao da mora da sjedne pored nje da joj otkrije neke stvari o Marku. Tad joj je rekao da Miljković preko jednog momka nabavlja k.kain, ali ga nikad ne iznosi iz stana. Kazao je da je Marko tamo mnogo vremena provodio sa Lunom i da su zajedno koristili opijate. Taj dečko je Anabeli rekao da ne dozvoli da joj kćerka bude Miljkovićeva žrtva i da što prije udalji Lunu od njega. Rekao joj je da zna da njoj kao majci nije lako, ali da stane uz kćerku, pošto ni ona nije svjesna šta radi, već da je za sve kriv Marko.


- Tada joj je taj dečko otkrio i da se Marko dr.gira uvijek prije nego što krene u grad i onda umije da bude agresivan u provodu zato što sve pomiješa sa pićem. Objasnio joj je da Luni nikako nije mjesto pored njega jer je on tip momka koji samo traži trenutna zadovoljstva, pa je to razlog što je veliki ženskaroš i što žene ne shvata ozbiljno. Rekao joj je da je Lunu non-stop tjerao da uzimaju dr.gu, ali ona je nakon tog jednog puta poslije toga stalno odbijala jer je znala da, što zbog sebe, što zbog svojih, ne želi da nastavi sa tim - pričao je Anabeli Markov nekada dobar drug.

Poslije razgovora sa Miljkovićevim poznanicima, i Anabela i Gagi brinu zbog toga što je Luna sa Markom, a sudeći po njihovim izjavama za medije do danas, na sve načine će da utiču na kćerku da raskine vezu s njim. Pozvali smo Anabelu da čujemo šta ona ima da kaže na ovu priču, ali ona je do zaključenja broja ostala nedostupna, dok nam je Markova majka Neda Miljković rekla kako ne vjeruje da se njen sin dr.gira.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.