x

Marko po hiljaditi put otkačio Đoganijevu, pa se boji za život: Luna vrištiš i skačeš na mene! Unosiš mi se u facu! Jel' to hoćeš da me biješ?

Luna Đogani i Marko Miljković ponovo su imali novu svađu pred kamerama rijalitija "Zadruga 2". Marko pokušava da se povuče, ne može da istrpi stalnu promjenu raspoloženja kod Đoganijeve. Nakon što mu se vrišteći unosila u lice, on se boji da njegova djevojka i fizički ne nasrne na njega, da ga ne povrijedi.

"Šokovi i te takve rečenice. Izvinila si se zbog toga, ali to treba malo, razumiješ. Ja ne mogu tako, e svađamo se, e mirimo se", rekao je Miljković.

"Što smo se onda pomirili?", upitala je znatiželjno Đoganijeva.

Di džej iz Brusa objasnio da se zapravo boji za svoj život, jer ne bi volio da ga blogerka prebije u rijalitiju, a sve ovo mu na to liči.


"Pa pomirili smo se da bismo zaliječili rane. Posle svake svađe meni treba neko vrijeme. Ja to sada brišem iz svoje glave, razumiješ, da ti sutradan ne bi zamjerao. Treba da jednostavno prođe neki period. Treba to da riješimo na lijep način, a ne da vrištiš ovdje na mene, ovako, i na pola metra mi skačeš. Unosiš mi se u facu, hoćeš da se biješ", objasnio joj je dečko. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.