x

Marko vjeri Lunu! Miljković: Desiće se nešto mnogo lijepo 14. jula!

Marko Miljković i Luna Đogani prvi put su se pojavili zajedno poslije rijalitija u emisiji "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića, gdje je zadrugar otkrio da je 14. juli posebno bitan datum za njega i blogerku, kao i da će se tada vidjeti. Miljkovićevi bliski prijatelji za Srpski telegraf otkrili su da će upravo tada Marko vjeriti Lunu, a da to iznenađenje krije od nje.

- Marko je shvatio koliko mu je stalo do Lune tek kada se rijaliti završio. Teško mu je palo što ju je ostavio pred sam kraj "Zadruge" i sam kaže da je ispao gad prema njoj. Razmišljao je kako da opet zadobije Lunino povjerenje i kako da joj dokaže da je zaista voli i da želi da budu zajedno. Tako je sam došao na ideju da se vide 14. jula i da je tada vjeri, pošto je to poseban dan za njih dvoje, jer, kako Marko kaže, tada bi im bilo pola godine veze da se nisu rastali - priča Miljkovićev drug i otkriva nam detalje iznenađenja koje čeka Lunu.


- Kada nam je to saopštio, mi smo u prvom trenutku svi bili začuđeni, a onda smo ga rado podržali i pomogli mu da joj spremi iznenađenje. Ono što je već uradio jeste to da joj je prvi poslao poruku i dogovorili su se da će se 14. jula vidjeti. Tada joj je Miljković rekao da će mjesto sastanka dodatno da joj javi i blogerka se složila oko toga. Marko se dvoumi oko lokacije pošto želi da joj priredi spektakularno iznenađenje. Đoganijeva i ne sluti šta je čeka, ali kako mu je više puta u rijalitiju govorila da je spremna za zajednički život s njim, nadamo se da će sve dobro proći i da će Luna pristati na vjeridbu i rado prihvatiti Markov vjerenički prsten - završava Markov prijatelj.


Naime, ono što je veoma bitno jeste da je Luna u "Amidžiju" promijenila ploču i priznala da Marka još uvijek voli i da joj se emocije nisu ugasile, a Miljković je javno priznao da je napravio prvi korak ka pomirenju.

- Prvi sam se javio Luni, nisam mogao da čekam da napravi neku glupost ili da je neko nagovori na nešto i da pokvarimo sve. Vidjećemo se 14. jula, taj dan je poseban za nas dvoje jer smo se tog datuma smuvali. Tada bi bilo tačno pola godine kako smo zajedno. Tako da smo se za sada dogovorili za datum, a lokaciju ćemo još vidjeti. Tog dana ili ćemo se rastati ili će se desiti nešto mnogo lijepo. Do Lune mi je stalo i više nego što sam mislio i dalje gajim jake emocije prema njoj, baš mi je stalo do nje - priznao je Marko i šokirao sve ovim priznanjem. Luni je bilo drago da čuje ove riječi od bivšeg dečka, ali ipak se nije previše opuštala, već je samo kratko prokomentarisala da i ona nije Miljkovića preboljela.

- Svima ću zapušiti usta, samo polako. Sve će biti onako kako treba da bude. Još uvijek volim Marka i jedva čekam naš susret. Naravno da još uvijek imam osjećanja prema njemu, ne može tek tako sve da nestane. Marko je zakazao datum, da to bude 14. jul, i ja ću se rado tada sastati s njim - rekla je Luna.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.