x

Marko zbog Lune zaboravio da ima majku u Brusu! Nedeljka Miljković: Sina uopšte ne viđam!

Majka Marka Miljkovića Nedeljka Miljković otkrila je za Srpski telegraf da ju je sin razočarao i da ga još uvijek nije vidjela nakon što se rijaliti "Zadruga" završio. Svakodnevno ga zove, ali on nikako da nađe vremena za svoju majku iako joj je obećao da će poslije odmora otići da je vidi.

- Jako mi je teško što sina tako dugo nisam vidjela, nije mi lako nimalo. Razumijem ja da on i Luna imaju obaveze u Beogradu, ali mi je Marko obećao da će poslije ljetovanja u Turskoj oboje doći da me vide, ali još nisu bili - kaže Nedeljka i priznaje da ih je sa radošću očekivala, ali da se malo i naljutila na sina.


- Ne mogu da kažem da mi je svejedno, lijepo mi je obećao da će doći sa Lunom na ručak i ja sam jedva čekala to da se desi, ali je on izgleda zaboravio na mene. Znam ja da oni samo negdje jurcaju, ali je mogao naći vremena i za svoju majku. Iskrena da budem, jedva čekam i Lunu da vidim, da malo popričamo o svemu, ja nju mnogo volim. Sviđa mi se njena pjesma i baš kada sam se sa Markom čula, čestitala sam joj, svaka joj čast - završava Miljkovićeva majka.

Podsjećamo da je Nedeljka od početka Markove i Lunine veze imala samo riječi hvale zasnajku, te je više puta isticala da sa blogerkinim ocem Gagijem Đoganijem ima savršenu komunikaciju.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.