x

veselo u porodici

Markova porodica već bila na babinama: Dok sa Anabelom ratuje, Miljkovići među prvima vidjeli bebu Miju!

Rijaliti par Luna Đogani i Marko Miljković postali su roditelji djevojčice Mije, koja je postala centar njihovog svijeta.

Cijela porodica je slavila dolazak nasljednice na svijet, ali Lunina majka Anabela i Marko nisu u dobrim odnosima, pa je tu bilo malo poteškoća. Ipak, to ne znači da ih nije posjećivala, dok je sa Miljkovićima drugačija situacija. Svi se super slažu.


- Ljudi misle kad nešto nije snimljeno i slikano da se nije ni desilo. Eto u kakvom vijeku i svijetu živimo - rekla je Luna, na šta je Marko dobacio...


- Nema potrebe da bilo ko misli da moji roditelji nisu vidjeli Miju. Naravno da je moja porodica bila kod nas u gostima i da su vidjeli bebicu. To što se oni ne pojavljuju u medijima i ne eksponiraju ne znači da ne postoje i da nisu tu za nas svakodnevno. Samo želim da moju porodicu sklonim i zaštitim od cijelog tog svijeta. Oni nisu javne ličnosti i ne treba im to. Oni žive neki svoj normalan život. Ne treba im ni kamera, niti novine - otkrio je Miljković i dodao da ih ni ubuduće neće objavljivati.

- Među prvima su vidjeli bebicu i bili oduševljeni, naravno - zaključio je on.

.

.

..

.

.


Izvor: Srbijadanas

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.