x

egzotična destinacija

Marta ostavlja Mileta, seli se u Dominikansku Republiku: Kupila luks stan od 300.000 eura!

Marta Savić odlučila je da napusti Srbiju i preseli se u Dominikansku Republiku, gdje sve češće boravi posljednjih godina i gdje je pronašla svoj mir. Pjevačica je u dogovoru sa suprugom Miletom Kitićem riješila da investira u nekretninu u mjestu Punta Kana, za koju su dali 300.000 eura, saznaje Kurir.

Porodica folkera često je putovala na ovo egzotično mjesto na Karibima, a Martu su pandemija koronavirusa i zatvaranje granica u martu prošle godine zatekli upravo tamo. Pošto nije mogla da se vrati u Srbiju, pjevačica je produžila odmor u luksuznom hotelu u Dominikani, ali kako je shvatila da neće skoro moći da se vrati u Beograd i da se situacija neće brzo smiriti, počela da je traži nekretninu koju bi mogla da kupi, piše Kurir.


Kako naš izvor kaže, Marta se u dogovoru sa Miletom odlučila na ovaj korak, prvenstveno kako bi uštedjeli. S obzirom na to da i ona i njihova kćerka Elena često odlaze u Dominikanu, i to više puta godišnje, shvatili su da im je isplativije da kupe stan u kojem će odsijedati. Naravno, to je posebno obradovalo njihovu nasljednicu, koja je, kao i majka, zaljubljena u ovu državu na Karibima, pa je pomagala majci oko biranja nekretnine.


Marta, ipak, tvrdi sagovornik, neće definitivno otići iz Srbije, a priče o tome da se ona i Mile razvode i da zato često odlazi tamo nisu tačne. Pjevačica će dolaziti u Beograd s vremena na vrijeme kako bi vidjela prijatelje, porodicu, kao i kada to zahtijevaju njene poslovne obaveze, ali će više vremena provoditi u Dominikani. Njoj prija to mjesto, jer je malo, mirno, tiho, nema gužve, a ipak je mondensko i ima sve na šta je ona navikla, pritom je blizu mora i klima je odlična i odgovara joj. I Mile će sada često odlaziti tamo kada već imaju svoj stan, jer nije zaljubljenik u hotele.


Po riječima sagovornika, stan koji je Marta pazarila prije nekoliko mjeseci ima oko 200 kvadrata, ogromno dvorište sa pogledom na more, a zgrada ima i bazen u svom kompleksu. Cijena je oko 300.000 eura, što je i povoljno u odnosu na cene nekretnina u Beogradu, gdje poznate ličnosti daju istu sumu za mnogo manje kvadrata.


Kako Marta voli i da se bavi uređivanjem enterijera, odlučila je da stan koji je kupila potpuno renovira i preuredi, da kupi novi namještaj i sredi sve po svom ukusu. Renoviranje i dalje traje i privodi se kraju, kada će se pjevačica definitivno preseliti tamo.

Inače, Mile i Marta imaju kuću u Beogradu, koja vrijedi oko 550.000 eura, a osim skupocjenog namještaja, vila ima i bazen, bilijar sobu, malu teretanu, ogroman garderober, nekoliko kupatila. Pjevačica je izjavila kako je kuću uredila po svom ukusu i da svako od njih ima svoj sprat, a pored bazena napolju, postoji i bazen unutar vile.

.

.

4.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.