x

otkriveno

Mašan Lekić i njegova nova djevojka saznali spol bebe: Voditelj sa Kristinom uživa na Zlatiboru, a uskoro stiže i prinova!

Voditelj Mašan Lekić riješio je da stavi tačku na brak sa suprugom Mirom sa kojom ima kćerku.

On je sada započeo romansu sa novom djevojkom Kristinom koja je u drugom stanju. Njih dvoje uživaju u svakom slobodnom trenutku, a vrijeme uglavom provode na Zlatiboru u njegovoj vikendici.

Mašan i Kristina su saznali da će postati roditelji djevojčice.


- Njih dvoje se ne odvajaju jedno od drugog, prosto isijavaju. Pored svega toga Kristina je saznala da nosi djevojčicu - kaže dobro upućen izvor.

Inače, kako smo saznali, Mašan je odavno napustio porodični dom, ali je ostao u kontaktu sa suprugom Mirom prvenstveno zbog kćerke Mije.


- Mašan i Mira su se emotivno rastali odavno i to nije bio nimalo lak period za njih. On je napustio porodični dom prije skoro godinu dana, ali je ostao s Mirom u korektnim odnosima, prvenstveno zbog kćerkice, ali i saradnje na emisiji. Još uvijek čekaju da potpišu papire za razvod, jer taj proces duže traje zbog suda i dogovora o alimentaciji, ali što se njih dvoje tiče, oni su odavno razvedeni. Vjeruju da će uskoro i pravno biti okončan njihov brak, te da će mirnim putem zatvoriti to poglavlje - ističe izvor blizak voditelju.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.