x

Master Class by Crystal Beauty i Makeup Bar dovode Ajdina Fejzića i Mirnesu Svraku!

Najveći makeup događaj održat će se u Sarajevu 25. februara u hotelu Hills sa početkom u 14 sati. Organizatori događaja su Crystal Beauty i Makeup Bar iz Sarajeva. Edukacija košta 70 KM, te ne postoji selekcija kandidata za učešće na edukaciji i da je važna ljubav i želja za sticanjem novog znanja. Za ovaj događaj karte su rasprodate, a za sve nadolazeće evente pratite stranice organizatora na društvenim  mrežama. 

Gosti događaja će biti u mogućnosti da nazoče najvećem makeup događaju u BiH, a imat će priliku da uživo vide radove i da nauče makeup trikove od Ajdina Fejzića i Mirnese Svraka.

- S obzirom da je u pitanju najveći makeup event u historiji BiH, kako teku pripreme za isti?

Sam proces pripremanja je izuzetno kompleksan, radi velikog broja ljudi s kojima se treba istovremeno raditi. Ne žalimo ni za jednom minutom uloženom u ovakav projekat.

- Šta polaznici mogu naučiti?

Polaznici će biti u mogućnosti da uživo vide kako se rade dvije tehnike šminkanja: Halo makeup look & Half Cut Crease Makeup look. Na Masterclassu učenice će vidjeti mnogobrojne makeup trikove, te naučiti kako izvesti čuda pomoću kistova.

- Šta edukatori poručuju polaznicima?

Mirnesa Svraka: U ovom poslu sam već petu godinu i još uvijek pamtim svoj početak! Za svakoga je on težak, ali nikada neće dosegnuti težinu tereta ukoliko se ovoj umjetnosti posvetite duhom i srcem ispunjenim ljubavlju.

Ajdin Fejzić: Smatram da je ovaj posao jako zahvalan, naravno ako se sa ljubavlju radi. Nema tog novca koji se može porediti sa osmijehom zadovoljne klijentice! Sretan sam što sam imao priliku da svoju umjetnost i strast prema istoj, pretvorim u uspješan posao. 

- Kakva su Vaša očekivanja?

Naša očekivanja su davno premašena, oduševljeni smo odzivom. Za manje od 48 sati sva mjesta su popunjena. Također, nevjerovatan broj sponzora želi da bude uključen u ovakav projekat, te im se ovom prilikom zahvaljujemo od srca: Inglot, Golden Rose, Essence, BioDerma, Arijana Oriflame Tim, Dzidze OnlyForYou, Mademoiselle nakit, Diamond Sea, Poklon Shop BiH, Neda Design, Ilea Bags, Mondoco Travel, Bijela voda, Caffe bar Deluxe, Copy.ba, Ekskluziva, BHizlog, Poslovni navigator, Selma Ahmetović photography, Pasic photo factory, Semiz photography, salon vjenčanica Atelier Sposa, Stroping D.O.O, te Sirius D.O.O koji je obezbijedio sedmodnevnu reklamu na LED displayu na Domu sindikata. Ovo je zvanično najveći makeup event u historiji BiH!

- Koliko su neophodne ovakve edukacije osobama koje žele da se profesionalno bave makup-om?  

Nijedan profesionalni šminker na našem području ne može sam uspjeti. U svoje znanje mora da ulaže iz dana u dan, te samim tim ovakav način dodatnog educiranja će potpomoći u razvijanju vlastitog, specifičnog stila.

- Trendovi u svijetu se mijenjaju iz dana u dan, koliko je zapravo važno učenje novih trendova i primjena istih?  

Svaki šminker treba da prati trendove, ali i da postavlja nove. Inovativan šminker je dobar šminker!

- Koliko košta edukacija, kako se prijaviti i da li postoji selekcija kandidata?  

Organizatori Masterclassa koji će se održati 25.2 u Hotelu Hills su Makeup Bar & Crystal Beauty. Edukacija košta 70KM. Ne postoji selekcija, važna je jaka ljubav i želja za sticanjem novog znanja. Za ovaj event karte su rasprodate, a za sve nadolazeće evente pratite stranice organizatora.


Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.