x

Matora priznala vezu s Đoganijevom!

Učesnica "Zadruge" Jovana Tomić Matora, koja je inače naklonjena djevojkama, indirektno je priznala da je bila u vezi sa Lunom Đogani. Naime, ona je o ovoj ljubavnoj aferi progovorila pred novinarom Milanom Miloševićem, koji ju je ispitivao koliko je bliska sa blogerkom. 

Nju je zapravo isprovociralo to što ju je Milošević prozvao zbog toga što se hvali da je Lunin prijatelj, pa se izlanula da je sa njom i više od prijatelja.

Milan: Ne razumijem zašto se predstavljaš da si prijatelj Luni, kada vas dvije niste prijateljice od prvog dana. Koliko ste ručkova pojele zajedno? Koliko putovanja ste putovale zajedno? Koliko puta ste spavale jedna kod druge? Kakve ste probleme prošle zajedno? Evo, ja znam da niste prijateljice.


Matora: Odgovoriću ti jednu riječ, a ti protumači kako god hoćeš. Ja sam šmeker za razliku od nekih muškaraca. Ja ne pi*am po ljudima kao neki muškarci. Je l' me razumiješ? Nisi lud, znaš!

Milan: Znam. 


Inače, Matora je na samom početku rijalitija izjavila kako su se Luna i ona poljubile jednom prilikom u noćnom izlasku. Anabelina kćerka je tada užasno negodovala i bila je ljuta na nju što je ispričala taj detalj iz njihove zajedničke prošlosti.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.