x

Maya Berović i Severina zahtijevale da se Karleuša ne pojavi na događaju gdje će biti i one, Jelena saznala za to i poručila: Jedna je ruralna seljančura, a druga nebitna!

Rat između Jelene Karleuše i Maje Berović se ne stišava, a dodatno se rasplamsao nakon što je bosanska pjevačica navodno postavila uslove organizatorima Mek festivala da, ukoliko njena ljuta rivalka na istom bude nastupila, ona neće. Tim uslovima pridružila se i Severina Kojić, koja po svaku cijenu želi da izbjegne susret sa pop divom.

- Maja je nedavno bila kod organizatora i zahtijevala da isključi Karleušu iz programa. Objasnila je da su u ratu i da ne bi voljela da nastupa na istoj bini gdje i ona. Čelni ljudi su joj rekli da ne pristaju ni na kakve uslove i da su sa Jelenom dogovorili sve detalje učešća, a da je program takav da se neće ni sresti - govori dobro obaviješten izvor i dodaje:


- Maja je posebno negodovala to što su organizatori dali Jeleni opremu koju drugi izvođači neće moći da koriste i jasno im je dala do znanja da, ukoliko ne uspiju da joj pribave svu opremu koja joj bude potrebna, istupiće iz šou-programa. Oni su joj dali garanciju da će imati sve što bude željela, ali da spisak opreme mora ranije da dostavi. Isto se dogodilo i sa Severinom, koja nije čak željela ni da pregovara sa organizatorima, nego im je poručila da ne želi da nastupa sa Karleušom na istoj bini - završava priču izvor.


Kako dalje saznajemo, organizatori još nisu odustali od toga da ubijede Kebinu snajku da učestvuje. Na sve načine se trude da dođu do nje i objasne joj da njen nastup neće imati nikakve veze sa Jeleninim.

Kako bismo provjerili navode do kojih smo došli, pozvali smo Karleušu, koja nije bila pretjerano iznenađena time da je Maja postavljala uslove zbog njenog učešća, dok je za Severinu prilično bila iznenađena, prenosi Srpski telegraf.


- Kako nebitna ruralna seljanka može uopšte da pita šta ću ja, a šta će ona? Ko je ona i koga briga? I uopšte da se postavlja u njenoj glavi paralela između nje i mene je presmiješno - rekla je JK, dok je Severinu okarakterisala kao nebitnu u cijeloj priči.


- Severina otkazala učešće zbog mene? To prvi put čujem i žao mi je ako je tako. Smatram da treba da dođe i napravi šou ili bar da gleda šou. Evo, apelujem na nju da se razdrma, postala je nebitna na estradi - u svom stilu je iskomentarisala Karleuša.


Podsjećanja radi, Karleuša i Maja otpočele su rat nakon što je Berovićka javno pohvalila Cecu Ražnatović i nazvala je majkom i tako zabola prst u oko Karleuši, sa kojom je do tog dana bila nerazdvojna. Njih dvije su komšinice i intenzivno su se družile, a to joj pop diva do danas nije oprostila.

.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.