x

Maya Berović rekla kako je pjesma koju je Mili uradio s Karleušom ponuđena prvo njoj, oglasio se muzičar: Ovo postaje ozbiljan rat!

Maya Berović potvrdila je za domaće medije da joj je Aleksandar Milić Mili prvoj ponudio pjesmu “Marihuana”: “Da, istina je da sam čula tu pjesmu kada je moja “beba” već bila hit i tada sam znala da joj nije potreban nastavak”. Maya ovdje misli na njenu pjesmu “Neka stvar” iz koje je sad već kultni stih “Ti lutaš, bebo”.  

– S obzirom na to da sam juče pročitao da je Maja Berović odbila saradnju sa mnom i gostovanje na pjesmi “Marihuana”, osjećam se prozvanim da objasnim tačno tu situaciju – rekao je Mili i nastavio:


– Prije otprilike godinu dana su me zvali i pitali da li bih htio da napravim neku pjesmu za nju i ja sam odgovorio da nema šanse, prvo zbog toga što sam bio okupiran svojim poslom, a drugo jer me ne interesuje taj projekat, za koji smatram da je dobar takav kakav je. Bio sam na turneji u Australiji kada sam odlučio da pjesma “Marihuana” bude prva koju ću izdati u ovom serijalu, i iz čiste pristojnosti sam poslao pjesmu Maji, kako ne bi pomislila da će ta pjesma biti neki “dislajk” koji se odnosi na nju, budući da je ona koristila taj termin -“bebo”.


Ali, ako je ona, ili bilo ko drugi, pomislio da bih ja ponudio njoj gostovanje na ovakvoj pjesmi onda je taj neko totalno muzički nepismen. Ova numera je zahtijevala izvođača sa puno ličnog integriteta i stava, i za to je Jelena Karleuša bila savršen izbor, s obzirom na veliki broj ozbiljnih poruka koje ova pjesma šalje. Inače, za svako gostovanje u projektu Miligram ja pravim puno demo snimaka sa poznatim i nepoznatim izvođačima kako bi moja publika dobila jedinstven i originalan sadržaj. To stvarno ne bi trebalo da se interpretira na ovako ružan način – zaključio je Mili.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.