x

Maya Berović zbog Jelene Karleuše nije došla na MAC: Zahtijevala od organizatora da JK ne prisustvuje!

Pjevačica Maja Berović izostala je sa najvećeg regionalnog spektakla MAC - Music Awards Ceremony zbog toga što organizatori nisu ispunili njen zahtjev da dodjeli ne prisustvuje Jelena Karleuša. 

Srpski telegraf prvi je pisao da je Maja uslovila organizatore rekavši im da će doći samo ukoliko Jelena ne bude tu, a kako se to nije dogodilo, dodjelu je pratila iz svog doma.

Naime, Maja Berović bila je nominovani izvođač u više kategorija na MAC music awardsu, ali pjevačici to očigledno ništa nije značilo jer je po svaku cijenu željela da izbjegne susret sa pop divom. Ona je tokom prenosa uživo objavila fotografiju na kojoj sa prijateljem u kućnoj atmosferi sjedi i gleda MAC.


Kako saznajemo, Berovićeva je pokupila dosta negativnih kritika zbog neopravdanog izostanka.

- Jelena i ona su u sukobu već izvijesno vreme i potpuno je apsurdno da zbog toga ne dođe na najveći regionalni događaj. Ispala je neprofesionalna i prosta, kolege su to komentarisale tokom dodjele nagrada - navodi izvor i dodaje:


- Jelena ne bi imala nikakav problem da stane na scenu i da je Maja došla jer je sigurna u svoj šou i umijeće, a Maja je očito mislila da je trenutna popularnost novog albuma dovoljna da ukloni Jelenu sa mape, ali to je stvarno smiješno.

U prilog ovim navodima govori to što je Maja bila jedno od lica reklamne kampanje MAC music awards, te je bila na brojnim plakatima, a nije se pojavila na događaju. Podsjećamo, njoj je JK zamjerila što je Cecu Ražnatović nazvala "majkom", pa je od tada njihov odnos poljuljan.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.