x

Za koga će se odlučiti Francuz?

Mbappe dobio do sada neviđenu ponudu u svijetu fudbala

Kylian Mbappe se nalazi na raskrsnici karijere.

Sjajnom Francuzu ugovor ističe za nekoliko mjeseci, u Madridu su bili sigurni da je Mbappe njihov igrač, ali stvari se mijenjaju.

Madridski AS je u utorak objavio informacije o do sada neviđenoj ponudi u svijetu fudbala koju je dobio ovaj 23-godišnjak.

Naime, PSG je Mbappeu ponudio ugovor na dvije ili tri godine vrijedan između 50 i 53 miliona eura po sezoni. Iznos koji nudi i Real Madrid.


Međutim, u PSG-u su u ugovor ubacili i bonuse za lojalnost koji iznose nevjerovatnih 100 miliona. Iznos kojem ne može parirati niti jedan drugi klub.

Ipak, ono što brine sve u pariškom klubu je činjenica da Mbappe ostaje hladan na sve ponude te za sada nema naznaka da želi ostati na Parku prinčeva.


Na reprezentativca Francuske se pravi ogroman pritisak, čak su se umiješali i vodeći političari samo kako bi nagovorili Mbappea da ostane u PSG-u.

Ubrzo će Real i PSG igrati revanš susret osmine finala Lige prvaka, a Nassel Al-Khelaifi se nada da će eventualno izbacivanje Kraljeva približiti Mbappea produženju saradnje.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.