x

McLaren novitet predstavljen na Goodwood festival of speed

Sa pogonskim sklopom koji uključuje 4.0 litarski twin turbo V8, najnovija ponuda britanskog brenda posjeduje vrhunske performanse superautomobila…

Predstavljen tokom Goodwood Festival of Speed događaja, najnoviji model britanskog brenda, McLaren GT zapravo je pokušaj prelaska ove kompanije iz sfere performansi prema svijetu komfora i prefinjenosti.

Nadmetajući se sa drugim Grand Tourer modelima, kao što su Porsche 911 i Aston Martin DB11, najnoviji model McLarena poseduje karbonsko telo koje odiše njihovim slavnim odvažnim stilom, oduševio je sve prisutne, sa nekoliko izuzetaka.

 Kada se vrata ovog automobila otvore, vozači se susreću sa luksuznim enterijera koji su daleko bolji nego inače.

Pored Nappa kože, skrivenog ambijentalnog osvjetljenja i ergonomskih sjedišta, model sadrži najnapredniji informativno zabavni sistem do sada – nudeći zabavne opcije, navigacijske alate i vijesti o saobraćaju u pravom vremenu, kao i premijum audio sistem Bowers & Wilkins brenda sa dvanaest zvučnika. Automobil ima sasvim dovoljno prostora za skladištenje torbi, golf opreme i skija.

Pošto govorimo o McLaren brendu, GT performanse nisu nešto što bi trebalo zanemariti. Sa ubrzanjem od nula do sto kilometara na čas za samo 3.2 sekunde, ovaj model ima maksimalnu brzinu od 326 kilometara na čas.

I dok ovo svakako nije prvi GT model ove kompanije, u pitanju je prvi pokušaj iskoraka na sasvim novo tržište. I dok konkurenti kao što su Lamborghini, Bentley i Rolls-Royce okušavaju svoju sreću sa SUV modelima, McLaren planira da se fokusira na nešto sasvim drugačije.

Cijena ovog modela je 204.00 dolara, a sada se može naručiti, sa dostavom koja će početi kasnije ove godine.


(Nezavisne novine)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Znaš li gdje možeš naći ženu za jednu noć? Idi u > > > www.Bredhot.Com