x

KAKO I ŠTA DALJE?

Mediji bruje o Messijevoj budućnosti i novom klubu, Romano objavio šta se dešava "iza zavjese"

Argentinski nogometaš Lionel Messi odluku o svojoj budućnosti će donijeti 2023. godine, a ne sada, javlja Fabrizio Romano.

Messi (35) je napustio Barcelonu 2021. godine i prešao u pariski klub s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor, s opcijom još jedne godine, no sada je aktuelna postala priča o njegovoj budućnosti i gdje će naredne sezone igrati.

Španski mediji objavili su da Barcelona priprema plan kojim će Messija vratiti u klub 2023. godine, ali isto tako, francuski mediji pišu da PSG sprema novi ugovor za Messija i da ga pod svaku cijenu žele zadržati u svojim redovima.


Romano navodi da Barcelona već interno vodi razgovore o povratku Messija u klub, ali također dodaje i to da PSG već sada razmišlja o produženju ugovora, čime je potvrdio glasine i španskih i francuskih medija.

Iz Messijevog tabora tvrde da nikakva odluka još uvijek nije donesena i da nema nikakvih naznaka da će se odlučiti bilo šta prije 2023. godine.


U ovoj sezoni Messi je odigrao ukupno 12 mečeva u svim takmičenjima, a postigao je sedam pogodaka i upisao osam asistencija.


(Klix.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.