x

istina o aferi

Mediji u Srbiji bruje o tome kako Duško vara Karleušu sa ženom pjevača: Oglasila se navodna ljubavnica!

Nakon navoda medija da fudbaler Duško Tošić, suprug pop zvijezde Jelene Karleuše ima aferu sa bolegrkom Anom Jovanović, oglasila se Ana.

Naime, Ana je šira javnost upoznala kao suprugu pjevača Peđe Jovanovića, poznatijeg kao Peđa Blizanac, a povodom navoda medija objavila je stori i demantovala da je u bilo kakvoj vezi sa Tošićem.

- Poštovani pripadnici sedme sile, zamolila bih u svoje lično ime, a i u ime ostalih aktera ove iskonstruisane afere da prestanete sa objavljivanjem lažnih informacija, jer na ovaj način nanosite veliku štetu dvjema porodicama, prije svega našoj djeci. Hvala - napisala je ona na svom Instagram profilu.


Lijepa brineta je nedavno bila na putovanju u Dubaiju, kao i Duško sa kćerkama Atinom i Nikom, a nesumnjivo da je u Dubaiju u tom trenutku bilo još ljudi sa naših prostora, ali su ih pojedini mediji zbog toga spojili.

- Draga Ana, njih samo treba žaliti, jer život u tolikoj mržnji i zlu nije život - odgovorila je Karleuša na Aninu objavu, na svom Instagramu.


Ana je veoma atraktivna, a na Instagramu, gdje je prati više od 266.000 ljudi, nema zajedničke fotografije sa mužem, dok je on na njegovom profilu ranije objavljivao njihove fotografije.

Peđa i Ana iz braka imaju troje djece - dva sina i kćerku, ona ne voli da se eksponira u javnosti, te se gotovo nikada ne pojavljuje sa njim na javnim događajima.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.