Mega Balkan Dance na Pearl plaži u Ulcinju

14.08.2021 15:00

Da osluškujemo želje ljubitelja fantastičnog provoda i zaljubljenike u koncerte, potvrda je već 14. Avgusta, kada vas očekuje muzički spektakl o kojem će se sigurno dugo pričati. Ovog puta odabir muzičara nije bio težak , s obzirom na to da znamo koga publika priželjkuje na moru, na plaži, u gradu koji je prepoznat po sjajnom provodu, Ulcinju. Za fenomenalnu atmosferu 14.Avgusta, na Pearl plaži zadužen jedan od najaktuelnijih i najtraženijih evropskih repera , austrijski producent RAF Camora. Najslušaniji je umjetnik koji nastupa na njemačkom jeziku, sa rekordnih 323 miliona preslušavanja na Spotifz platformi u Njemačkoj 2017. Prema dosadašnjim nezvaničnim informacijama, nema sumnje da će ovaj muzičar privući veliki broj domaćih i turista iz brojnih zemalja regiona i svijeta. Program predvode i najveće domaće i regionalne zvijezde: Jala Brat, Buba Corelli,Inas, Elena Kitić, a nezaobilazan je i nastup popularnih domaćih DJ-eva, koji će tokom poslijepodnevnih sati zagrijati atmosferu i napraviti uvertiru za sve ono što vas očekuje već od 20 h..

Ulaznice za koncert možete kupiti putem gigstix prodajne mreže širom Crne Gore, u Šoping Mall-u Delta City, u Podgorici, od 13h do 20h, u mjestu Štoj u Ulcinju- ispred kafea ,,Lukas,, i u Baru ispred Robne kuće od 19h do 23h..

Shodno novim epidemiološkim mjerama, a u cilju suzbijanja širenja pandemije koronavirusa, Balkan Dance festival koji je prevashodno bio zakazan za 31. Jul i 1. avgust, na Pearl plaži u Ulcinju, biće odgođen, a nove termine održavanja ćemo objaviti 3. avgusta, nakon što nadležne zdravstvene institucije saopšte nove mjere.

Sve kupljene ulaznice važit će za Mega Balkan Dance festival, zakazan za 14. Avgust 2021. na plaži Pearl, u Ulcinju. U slučaju da neko želi povraćaj novca, može kontaktirati zvanične brojeve

+382 67 665 662 viber,whats app

☎️ +382 67 666 636 , ili se informisati putem zvaničnih Instagram i Facebook stranica Balkan Dance organizacije.

Kao društveno odgovorna kompanija, pozivamo vas da se vakcinišete u što većem broju, kako bismo se što prije vratili normalnom životu, bez ograničenja i barijera. Sačuvajmo naše i zdravlje naših najmilijih. Zaštitimo se .

O svim detaljima i novim informacijama vezanim za koncerte, biće više riječi u medijima u narednim danima..


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.