x

Megan Fox više nije crnka! Pratitelji je u komentarima mole da vrati staru boju kose

Megan Fox u zadnje vrijeme zaokuplja javnost svojom kontroverznom vezom s pjevačem i glumcem Machine Gun Kellyjem, no ovoga puta iznenadila je pratitelje objavivši fotografiju s novom bojom kose.

Seksipilna Megan Fox koju redovito možemo pronaći na listama najljepših žena svijeta uvijek je bila prepoznatljiva po svojoj dugoj, crnoj kosi i ledeno plavim očima, no iako smo mislili da to nikada nećemo vidjeti, Megan više nije crnka! Naime, zbog uloge u novom filmu "Johnny & Clyde" Megan je pokazala kako je svoju atraktivnu crnu kosu trebala obojiti te prigrliti elegantnu srebrno sivu nijansu.

Drastična promjena iz tamne boje, koja je i ujedno dugi niz godina zaštitni znak Megan Fox, izazvala je brojne negativne reakcije i komentare pratitelja koji su je doslovce molili da oboji kosu nazad u crno. No, čini se kako pratitelji ipak mogu odahnuti jer Megan nije zapravo obojila kosu, već je samo riječ o kvalitetnoj perici za potrebe nadolazećeg filma koji se trenutno snima na Rhode Islandu.


Fox će igrati ulogu Alane, šefice u svijetu kriminala i vlasnice kasina, na što je aludirala u svom natpisu na Instagramu: “Ovako izgleda vražja kći.”, otkrivši kako ćemo film "Johnny & Clyde" na velikom platnu gledati u proljeće 2022. Fox je u svom postu označila vizažisticu Clarissu Luna, zajedno sa frizerom Milesom Jeffriesom, čija je perika remek djelo te na najrealističniji način prikazuje kako bi klijenti izgledali s drastično drugačijom bojom kose. Očigledno je kako se Megan Fox nakon poduže stanke u Hollywoodu, u velikom stilu i imidžu vraća na ekrane!

Uz "Expendables" i "Johnny & Clyde", Fox ima u nizu još pet projekata, uključujući "Big Gold Brick", nadolazeći film u kojem glumi uz Oscara Isaaca i Andyja Garciju. No, ne možemo ne primijetiti kako smo sličan imidž već vidjeli na jednoj slavnoj osobi. Riječ je o Kim Kardashian i njezinom podvigu sa srebrnom kosom!


 No, također svi istinski ljubitelji Megan Fox trebali bi znati da ovo nije njezin prvi izlet u svjetliju boju, za potrebe snimanja “The Battle of Jangsari” pojavila se s poludugim platinasto plavim bobom te uspjela postići još seksipilniji izgled i neodoljivo nas podsjetiti na Kim Basinger u mlađim danima.

.


(24sata.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.