x

POZNATI I MODA

Megan Markl blistala u elegantnoj crnoj kombinaciji

Megan Markl od svega nekoliko basic komada kreirala je elegantan stajling s omiljenim ''Aquazzura'' cipelama u prvom planu

Megan Markl (Meghan Markle) prisustvovala je Danu osvještavanja važnosti mentalnog zdravlja u Santa Barbari, a za tu priliku nosila je sofisticiranu kombinaciju sačinjenu od basic komada.

Zlatni lančić

Vojvotkinja od Saseksa nosila je jednostavnu crnu majicu dugih rukava sa suptilno otvorenim ovratnikom i jednim gumbićem, a sve je upotpunila zlatnim lančićem. Ovaj komad uparila je s otmjenom ''Lafayette 148'' pripijenom suknjom uskog kroja, također u crnoj boji, piše Tportal.

Čitav stajling podigla je modnim dodacima, noseći zlatni nakit i sat te salonke u nijansi boje kože. I ovoga puta birala je omiljeni brend obuće ''Aquazzura'', odlučivši se za jedne od najpoželjnijih modela ''Purist 105'', u kojima je često možemo vidjeti. Megan je i nedavno birala stajling u kompletno crnoj boji, kada je dan krunidbe kralja Čarlsa III (Charles) provela u casual izdanju u šetnji s prijateljima.

Osmijeh na licu

Megan je s osmijehom na licu pozirala s djecom iz lokalnog ''AHA! Santa Barbara'' udruženja za mlade koje radi na prevenciji nasilja između tinejdžera.

S njom u društvu bio je i princ Hari (Harry), a par je stigao modno usklađen s obzirom na to da je i vojvoda od Saseksa nosio crni outfit, sačinjen od crne košulje i traperica.

Par je nedavno viđen u odlasku na ručak u ''Sushi Bar'' restoran blizu kuće u Santa Barbari. Tom prilikom je Megan nosila jedne od najpoželjnijih ''Hermesovih'' sandala.


Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.