x

Menadžerka prodavala pjevačicu T.Dž., sarađivala sa uhapšenim Mihajlom!

Mihajlo Maksimović, najveći m.kro u regionu koji se tereti za organizovanje lanca pros..tucije, podvodio je poznate srpske pjevačice, starlete i voditeljke! 

Njihov identitet je otkriven nakon što je Maksimović krajem februara ove godine uhapšen na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" kad su pronađeni spiskovi s imenima estradnih pros..tutki, ali i katalog s profesionalnim fotografijama i cjenovnikom dama sumnjivog morala.

S uhapšenim Mihajlom Maksimovićem, kako se sumnja, sarađivale su pjevačica Dušica Grabović, rijaliti-učesnice Ana Korać, Sanja Stanković, Anđela Veštica, kao i starleta Božana Vujinović i modna kreatorka Nataša Šavija, piše Srpski telegraf.


Prema riječima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, u kandžama pros..tucije našla se i jedna mlada pjevačica T. Dž., koja po svaku cijenu pokušava da iskopira srpsku pop-divu.

- T. Dž. podvodi menadžerka koja joj pronalazi mušterije, a ona takođe sarađuje i s Maksimovićem. Međutim, ukoliko klijenti ugovaraju sastanak preko uhapšenog m.kroa, cijena je viša jer i on uzima procenat od zarade - priča sagovornik Srpskog telegrafa.


Među Maksimovićevim damama noći su i zvučna imena ne samo iz svijeta muzike već i glume.

- Javna je tajna da su tijelo prodavale i pjevačice K. O., koja se više puta udavala, M. B., koja se nedavno ostvarila kao majka, kao i T. T., poznata po učešću u jednom muzičkom takmičenju. Najstarijim zanatom bavi se i E. A., pjevačica koja je poznata po prenapadnom ponašanju, muškobanjastom izgledu i glasu - objašnjava sagovornik, a prenosi Srpski telegraf.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.