x

"Meni se ovo ne sviđa!": Dušica i Žika iskritikovali Kijinu novu pjesmu pred njom, ona se iznervirala, pa im nije ostala dužna!

Nakon izvođenja pjesme Kristine Kije Kockar "Amorova strela" u emisiji "Amidži šou", članovi žirija Pinkovih zvezda komentarilisali su numeru, ali i trenutno najaktuelniju muziku.

Dušici Jakovljević, Srđanu Žiki Todoroviću i Damiru Handanoviću ne dopadaju se trenutni hitovi koji broje milione pregleda na Jutjubu, pa su usred emisije iskritikovali pjesmu kolegnice iz žirija, ali i drugih izvođača koji prate muzičke trendove.

- Pošto sam ja iz rokenrol fazona, meni se ovo, naravno, ne sviđa. Što se tiče Kije, dobro pjeva, bravo. Imam utisak da danas ljudi traže što jednostavnije melodije, ja nisam slušao tekst, nego harmoniju i melodiju. Što je jednostavnije brže uđe u uši, ali brzo i izađe - rekao je Žika.

- Danas se pjesme rade tako, hiperprodukcija je u pitanju. Brže pjesme se rijetko slušaju dugo - odgovorila je Kristina.


- Zar nije poenta da, kada se pravi neka stvar, da ostane i opstane, i da se sluša za dvadest godina? Imamo kroz historiju toliko brzih pjesma koje su ostale - iznijela je Dušica svoje mišljenje.


- Bilo je i tada tona izvođača, uvijek imaš hiperprodukciju. Ova pjesma nije moja šolja čaja, ja sam to i Kristini rekao. Neke stvari treba da se pomjere malo lijevo, desno, ovakvih pjesama ima mali milion, treba da se smisli nešto novo. Ona super pjeva, izgleda, treba smisliti neku žicu. A ne, slušaš na radiju i ne znaš više koja je koja pjesma. Isti efekti se stavljaju na glas; vokalajzer, autotjun, iste se farbe koriste... - objasnio je Damir.


- Nijedan producent i kompozitor ne može da ti garantuje da će pjesma biti hit. Možda i može pjesma da košta 100.000, pa da u marketing stavi 80.000. Deset još za nešto, pa ispira uši sa tim - zaključio je Handanović.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.