x

Mensur gađa Matoru jajima i psuje! Drže ga da je ne udari: Jovana na ivici suza, a on kažnjen mjesečnim honorarom! (VIDEO)

Mensur Ajdarpašić pozvao je svoju djevojku Minu Vrbaški toliko glasno, da je u sobi probudio većinu zadrugara koji su spavali dubokim snom.ž

Pred sam početak emisije došlo je do žestokog sukoba između Mensura Ajdarpašića i Stefana Miloševića, a u raspravu se umiješala i Jovana Tomić Matora, a onda je u žestoki sukob ušao i Mlađa Jovanović koga nisu mogli da smire. U jednom trenutku, Mensur je Matoru gađao jajima u glavu.


"J..em te u usta, majmunčino, ti ćeš da se k..čiš ovde", vikao je Stefan.

"Nemoj da ga diraš, bre!", rekla je Matora Mensuru.

"M.š, bre! Pogledaj se na šta ličiš!", rekao je Mensur, nakon čega je Matora razgovarala sa Minom koja joj se pravdala zbog postupaka svog dečka.


"Možeš da ga braniš kad spusti loptu i prestane da se ku.či ovdje. Nemoj sa mnom da neko ulazi u raspravu! Ja ne vrijeđam nikoga i ne vrijeđam majke i to ne zbog tebe, nego zato što znam da ga ovo boli", rekla je Matora.

"Zadrugari, donijeli smo odluku da Mensur bude kažnjen mjesečnim honorarom zbog agresivnog ponašanja", glasilo je pismo Velikog šefa nakon što se haos završio.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.