x

Mensur napustio Bijelu kuću!

Zadugari su noćas igrali "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi".

Nikola Orozović postavio je pitanje Anabeli Atijas, a glasilo je :

- Reci svoje mišljenje vezano za Mensura?

Mensur Ajdarpašić je odmah krenuo da se pravda.

- Ja Anabelu nisam dirao, ni njenu kćerku. Pustite me da živim - rekao je Mensur Ajdarpašić.

- Da mi je Mina malo draža, razvalio bih te, j...o bih te. Non-stop se poziva na neku priču, ustani frajeru i reci. Usta bih te j..o da nisi p...a koja plače. On dobro zna da je priča plasirana napolju - rekao je Marko Miljković.


- Imaš 23 godine, ja znam za tvoj životni problem, ali to nije opravdanje da tučeš djevojku. S mojim ulaskom ovdje videla sam Mensura koji je nervozan, sukob sa Banetom. Osjetljiva sam na svu djecu koju nisu imala sretno djetinjstvo, samim tim na tebe i na Minu. Svašta sam doživjela. Budi bolji čovjek zbog toga što ti se desilo. Ako je jedna žena pogriješila, neće sve. Ne možeš da nas n.bijaš na onu stvar. Mene pogađa i to što radiš Mini. Ni ona nema oca, njena majka je sama sa dvoje djece, i trebalo bi da je cijeniš zbog toga i držiš kao malo vode na dlanu. Ja razumijem da cilj ne bira sredstvo, želim ti da budeš na tronu. Četiri mjeseca te ja smirujem. Zgadio si mi se onog trenutka kad si govorio "p.cajte" - rekla je Anabela.


- Sve si vrijeđao, koji si ti k...c. Može nam se da te k..ni za 50 000 eura, ajde, plači sad - dobacivao je Miljković.

U nastavku rasprave, Anabela Atijas upitala je Marka Đedovića da prokomentariše da li je donijela pogrešan zaključak, zbog čega se Mensur dodatno uspaničio i počeo da urla, pokušavajući da nadglasa sve zadrugare.

Miroslava Mima Živković dovela je Mensura do tačke pucanja, pa je on napustio Bijelu kuću.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.