x

Mensur otkrio Mininu mračnu tajnu: Mina se j..... sa mojim bratom!

Mensur Ajdarpašić pričao je sa Minom Vrbaški i u jednom trenutku otkrio je šokantnu prošlost zadrugarke koju je ona, po njegovim navodima, imala sa njegovim bratom.

Iako je Crnogorac iznio činjenice, starleta se sve vrijeme pretvarala da se toga ne sjeća i da nema pojma o čemu on govori. On ju je prvo kritikovao jer ga laže da nije gledala dečka iz obezbjeđenja.

Mensur: Ne zanimaju me klipovi, šta je bilo, bilo je, mene zanimaju nove situacije. Vidiš kakav sam i šta sam i dobro znaš sad. Ja nikada u životu ne bih radio ono što bi tebe dovelo do toga. Riješena je to priča, pusti ti mene, Mina. Ne možeš da me slažeš sve i da hoćeš!


Mina: Ali ja tebi kažem jedno. Ti si ubijeđen da ja to radim sa nekom namjerom. Ne postoji nijedan način da ja to tebi objasnim da je to tako. Ti bi i dalje vjerovao u to što si ti vidio. Nisam gledala nikoga, nisam nikoga gledala. Hoću samo tebe.


Mensur: To je završena priča, Mina, ja se samo nadovezujem, bez veze to kažem, ne moramo sad da se vratimo. Nema toga više i to je to. Tvojom voljom, brate, neka bude. Moj brat će da mi j..e 44 majke zbog nekih stvari isto. On je jednom imao jednu djevojku u životu, imao ih stotine, ali se jednom zaljubio. Ti si njega upoznala, imao je bordo jaknu, onu što ja nosim dugačku, ti si mlada bila i viđali ste se. On mi je rekao da ste vi radili nešto tada da ne kažem šta. Ti ga vjerovatno sada ne bi prepoznala, on je dosta mlađi bio tad. On je '98. godište, Mina, rekao mi je to. Nije mi on to zapravo rekao, već njegov neki drug koji je bio sa njim u Beogradu. Nije ni bitno sada.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.