x

trenutak istine

Mensurova Milica u programu uživo uradila test za trudnoću: Par saznao čekaju li bebu! (Video)

Sedamnaestogodišnja Milica Veselinović uradila je test trudnoće i saznala da ipak ne čeka dijete Mensura Ajdarpašića. Sve se odigralo sinoć kada je Milan Milošević došao sa testom za trudnoću u programu uživo. 


- Možda malo zvuči neodgovorno, ali se sve dogodilo u strasti i iz ljubavi. Naravno da ćemo to prihvatiti i nećemo ništa osporiti. Ja vjerujem u ljubav i živim ljubav - rekao je Mensur.

- Već smo pričali o tome, on bi volio da imamo blizance. Dječake - otkrila je Milica.

- Biće kako ona odluči, ako ne želi da budem sa njom u toaletu, ja to poštujem - rekao je Mensur, neposredno pred Miličin test.


- Lakše bi mi bilo da budem sama - odlučila je Milica.

- Dok je Milica radila test, Milan Milošević porazgovarao je sa Mensurom o Mini Vrbaški:

- Ne bih mnogo komentarisao taj odnos. To jeste bila ljubav, ali sa njom nisam želio dijete. Ovdje sam sada da pričam o drugim stvarima. Milane, ja ne znam kakve su reakcije svih ljudi, prije svega moga brata, svih prijatelja i drugova. Sigurno bi me podržali, ali vjerujem da ima i ljudi koji misle da ovo nije ispravno, ali se prosto dešava - govorio je Mensur.


Test je pokazao da Milica jeste u drugom stanju, a Milan je oboma čestitao, iako su oboje bili u šoku, a onda su pročitali ponovo uputstva i vidjeli da ipak nije u drugom stanju i da test pokazuje jednu crtu.

- Vidjela sam dvije crte, nazirala se ona druga, ali je nestala - rekla je Milica.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.