x

NOVA SARADNJA

Mesi zvijezda nove "Louis Vuitton" kampanje

On sjedi u čekaonici s dva kofera i loptom prekrivenom monogramom LV


Prije nego što odluči kakva će biti njegova budućnost u fudbalu, Leo Mesi (Lionel Messi) je postao protagonista nove kampanje "Louis Vuitton".

Modna kuća

U danima koji su prethodili Svjetskom prvenstvu u Kataru, dvojica najboljih igrača na svijetu, Mesi i Kristijano Ronaldo (Cristiano), „digli“ su u zrak društvene mreže tako što su se pojavili zajedno u okviru reklamne kampanje "Louis Vuitton".

Nešto kasnije, aktuelni svetski šampion i najbolji igrač prema FIFA-i, ponovo sarađuje s francuskom modnom kućom, ali ovog puta bez društva portugalskog kolege. Nakon što je dostigao rekord za fotografiju s najviše lajkova u historiji Instagrama, Mesi se vraća sam u njegovoj novoj kampanji “Horizons Never End”.

I u kratkim filmovima i na slikama objavljenim na sajtu brenda i društvenim mrežama, kapiten argentinskog tima izgleda elegantno na aerodromu, kao da se sprema da krene na put. On sjedi u čekaonici s dva kofera i loptom prekrivenom monogramom LV.

Ostavio poruku

- Horizont znači gledati u budućnost, prepuštati se mašti i letenju, razmišljati o tome šta može doći, šta može da se desi, zamišljam pomalo od svega - rekao je Mesi povodom snimanja reklamne kampanje.

Konačno, Mesi je ostavio poruku koja je izazvala pometnju među fanovima zbog neizvesnosti gdje će igrati sljedeće sezone: „Ne znam šta će biti sljedeće, kakva će biti moja budućnost. Volim da maštam, da razmišljam o stvarima koje bi se mogle desiti, ali stvarno ne znam kakva će biti moja budućnost. Bit će ono što mora biti, ono što Bog želi

Konačno, Mesi je ostavio poruku koja je izazvala pometnju među fanovima zbog neizvesnosti gdje će igrati sljedeće sezone: „Ne znam šta će biti sljedeće, kakva će biti moja budućnost. Volim da maštam, da razmišljam o stvarima koje bi se mogle desiti, ali stvarno ne znam kakva će biti moja budućnost. Bit će ono što mora biti, ono što Bog želi.


Izvor: avaz.ba



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.