x

argentinac ima uslov?

Messi od Barcelone traži da kupi igrača Manchester Uniteda!

Lionel Messi navodno želi da Barcelona na ljeto kupi mladog napadača Manchester Uniteda.

Godinama unazad se piše kako je autoritativni Messi često tražio od uprave Barcelone da dovede nekog igrača, a sada je navodno izrazio želju da rukovodstvo kluba potpiše Marcusa Rashforda.

Engleski reprezentativac imao je dobru sezonu na Old Traffordu, iako možda postoji određena zabrinutost zbog njegove ugovorne situacije jer njegov trenutni ugovor ističe krajem sljedeće sezone, mada United ima mogućnost da se saradnja nastavi za još godinu dana.

Ostaje da se vidi hoće li Rashford htjeti da ostane na Old Traffordu, a Messi je u međuvremenu zatražio od kluba da pokuša kupiti igrača protiv kojeg je igrao u četvrtfinalu Lige prvaka.

Messijev glas vrijedi na Nou Campu, mada se postavlja pitanje da li je sada uopšte i potreban Rashford ekipi koja ima vrhunski ofanzivni dio.

Barca je osvojila La Ligu, bori se za finale Lige prvaka (igrat će protiv Liverpoola, op.a), dok Rashford ne može baš da bude sretan sezonom. United je sada daleko i od Lige prvaka i upravo bi to mogao da bude ključni momenat za Rashfordovu budućnost.


(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.