x

pravi domaćin

Metar Mrčajevaca, Amerika cijela! Miroslav Ilić sagradio raj: Komšije otkrile tajnu pjevača, a evo šta u kafani naručuje da jede!

Miroslav Ilić, koji će 10. i 11. decembra održati koncerte u Beogradu, najviše voli svoj rodni kraj. U Mrčajevcima je njegov dom, omiljena kafana, omiljeni stadion na kome je prve fudbalske korake napravio, ali i njegova vikendica.

Njegovi prijatelji progovorili su o Miroslavu i otkrili detalje iz prošlosti pjevača, koji do sada nisu bili poznati javnosti.

- Mnogo je vezan za Mrčajevce, ovdje je jako često, a tek planira da dolazi. Voli da održava baštu, da radi sa cvijećem... Kada smo bili u Holandiji jednom prilikom, išli smo da uzmemo specijalno sjeme za cvijeće, jer oni tamo imaju najbolje primjerke. Iako je već postao popularan, često je dolazio da pomaže svom ocu Žiki - govorio je Miša Mijatović u Amidži šou.


- Specifičan je jer je ovdje Miroslav počeo da igra, a kasnije smo mi nastavili. Bio je i član skupštine Crvene zvezde. Godinama je vatreni navijač. To svi već znaju. Bio je pravi sportista, za razliku od ostalih koji nisu znali da gube. Koncert je mogao da propusti ali utakmicu nikada - dodao je Mijatović.

- Vikendica je njegov omiljeni kutak, jeli smo, pili, pravili roštilj. Ovo je njegovo omiljeno mjesto - dodao je.


- Prozvali su ga Italijan, jer je u to vrijeme često igrao fudbal a bio je nepobjediv - otkrili su njegovi prijatelji dok su se prisjećali emotivnih momenata koji su proveli sa pjevačem.

Jedno od omiljenih mjesta pjevača jeste kafana u kojoj najčešće dolazio i provodio svoje najljepše trenutke. Njegovi prijatelji evocirali su uspomene, a ugostitelji su otkrili koje specijalitete najviše voli.


- Jede tradicionalna srprska jela, voli kupus, pasulj i naravno pečenje - otkrio je ugostitelj iz lokalne kafane.

Inače, Miroslav je na svom imanju napravio pravi luksuzni raj, pa je njegov posjed jedan od najljepših i najbogatijih u Mrčajevcima. Staru kuću je renovirao i podigao još jedan sprat, ali je i drugu fino uredio. U dvorištu je napravljen cvjetni vrt, a izgrađen je i veliki roštilj. Međutim, pjevač je mislio i na svoje unuke, kojima je obezbijedio i bazen.


- Sagradio je čudo. Prije nego što mu je otac umro počeo je da sređuje kuće. Ovu veću planirali su da sruše do temelja, ali su ipak odlučili da je samo dozidaju. Rođeni brat Mikijeve supruge Gordane je arhitekta i on je sve to osmislio. Obično kad ljeti dođu porodično, onda roštljaju, prave sjedeljke u dvorištu, okupljaju društvo. Svoje imanje ne bi prodao za milijarde jer mu je plac uspomena na oca i djetinjstvo, a čula sam da će se uskoro i preseliti tu - objasnila je jednom prilikom komšinica za Kurir.

.

..

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.