x

Mia Dimšić anđeoskim glasom očarala Zeničane! (GALERIJA)

Sponzor galerije je najbolji Fitness Run Zenica koji se nalazi u suterenu (-1) Multiplex Ekran centra

Sinoćnjim koncertom u prekrasnom ambijentu renoviranog zeničkog Starog pozorišta, premijerni BH tour možda najvećeg poratnog talenta rođenog na zajedničkom nam jezičnom geoprostoru, ušao je u finalnu fazu.

MIA DIMŠIĆ je, uz pratnju svojih akademskih suradnika i vršnjaka iz benda, sasvim opravdala sintagmu koju joj je blagonaklona struka za sva vremena okačila prigodom recentnog pripremnog posjeta Sarajevu: ANĐEO IZ OSIJEKA.

Neodoljivo dražesna, šarmantna, pozitivna, prirodna, predana, iskrena, otvorena, Mia je osvojila srca malobrojne ali odabrane publike u Banjoj Luci, Tuzli i Zenici.

Večeras će Mia s ansamblom notne porcije čiste sreće servirati Sarajlijama prisutnim u Slogi, a sutra Mostarcima nazočnim u kultnom Abraševiću.

Ko god odluči doći na koncerte slavonske anđelice, pamtit će doživljaj doživotno.

Mia Dimšić apsolutna pobjednica u nominacijama za diskografsku nagradu Porin

Na svečanoj ceremoniji u zagrebačkom Matis Absolute Loungeu objavljene nominacije za 25. izdanje muzičke nagrade Porin. Najviše nominacija dobila je mlada osječka kantautorica Mia Dimšić, relativno novo ime na hrvatskoj muzičkoj sceni, koja je već očito osvojila srca mnogih. Mia je svojim marljivim radom i lijepim pjesmama pokazala kako se trud isplati, a to je prepoznala i struka nagradivši je s devet nominacija za prestižnu nagradu Porin.

Miu su nominacije zatekle na njezinoj prvoj koncertnoj turneji po Bosni Hercegovini. Oduševljenje Mia nije mogla sakriti ni na svojem Instagram profilu. Evo što je napisala:

„..što ti je život! Ne znam što je, al siv sigurno nije… Jer ti usred tonske probe u Tuzli odjednom mobitel poludi i saznaš da imaš 9 NOMINACIJA za Porin! Ovo se ne događa… Hvala od srca svima koji su dali glas za moje stvari, moj prvi album i sve ono u što u zadnje 2 godine dajem svaki atom snage, energije i ljubavi koji imam, zajedno s ovim ljudima!’“

Njezin debitanstki album „Život nije siv“ nominiran je za album godine, a pjesma „Bezimeni“ u konkurenciji je za pjesmu godine. Osim toga, mlada pjevačica konkurira, uz Josipu Lisac i Antonelu Doko, i za najbolju žensku vokalnu izvedbu, s pjesmom „Sunce, oblak, vjetar“.

Mia je svoj muzički put počela krajem 2015. godine sa svojom ljubavnom baladom „Budi mi blizu“. U vrlo kratkom vremenu, svojim glasom, talentom, pjesmama i pozitivom osvojila je vrhove svih hrvatskih top lista i naslovnice brojnih časopisa. Za njene koncerte uvijek se traži karta više, a tome najbolje svjedoče velike gužve i redovi za fotografiranje s Mijom koji redovno nastaju nakon svakog njezinog nastupa.

Uz ovogodišnje nominacije za glazbenu nagradu »Porin«, Mia se može pohvaliti nagradom za najbolju pjevačicu u 2017. godini po sudu Hrvatske diskografske udruge, priznanjem »Zlatna ploča« za najprodavaniji album u Hrvatskoj. Mia je i pobjednica 57. Splitskog festivala s pjesmom »Sunce, oblak, vjetar« i dobitnica nagrade »Zlatni val« za »Život nije siv«, najizvođeniju pjesmu s 56. Splitskog festivala.

Izuzetno uspješnu 2017. godinu Mia je završila svojim samostalnim koncertom u rasprodanoj velikoj koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.


Mia Dimsic - Zivot nije siv (live)

Posted by Ekskluziva (Zenica) on Friday, February 23, 2018


Foto: Sačak Ismir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.