x

Mića totalno raskrinkao Davida! Zgrozio se nad njegovim lažima, pa ga skroz ogolio: Bio si sa ženama samo zbog para!

Lepi Mića ne toleriše kada neko od njegovih cimera ne govori istinu ili pokušava da manipuliše, a zbog toga ulazi u sve češće sukobe sa Davidom Dragojevićem i Anom Korać.

Iako je pjevač u dobrim odnosima sa starletom iz Ivanjice, on ljubavnom paru zamjera što nikad ne iznose svoj stav, niti drugi znaju na čemu su s njima. Mića je optužio Davida da je s djevojkama samo iz koristi, a prije toga se osvrnuo i na svoju drugaricu.

"Ana radi veoma pogrešne stvari u svom životu. Treba da odgovori na pitanja koja joj se postavljaju. David pokušava da napravi stav da se za njega i Anu ne smije ništa reći, kao što je radio s Aleksandrom", rekao je Mića, dodavši da Dragojević sve laže.


"Ja se nikad nisam zabavljao zbog para, a ti jesi. Lagao si sve. Produkcijo, molim vas, napravite kompilaciju kako se ponašao prema Aleksandri i kako prema Ani, ako nađete jednu razliku", vikao je Mića, kojeg je prekinula Aleksandra Subotić.

Bivša Davidova vjerenica otkrila da je ona navodno njemu sredila poslove u Americi za velike pare.

"Za 1.000 eura nedjeljno je radio u Americi, ja mu sredila lično. Da je sam radio, ne bi dobio ni 300", oštra je bila Subotićeva, a za te riječi Dragojević joj je zaprijetio tužbom.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.