x

Migrant napao Zvezdu Granda! Upao joj u auto i vikao: Hoću se.s!

Pjevačica Dunja Popović, nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", prijavila je policiji migranta koji ju je napao dok je ulazila u automobil i pokušao da je s.luje! Dunja je uspjela da se otrgne napasniku i slika ga mobilnim, nakon čega su ga policajci identifikovali i uhapsili.  

Pjevačica kaže da se drama odigrala 2. maja oko 23.30 na parkingu ispred zgrade u kojoj živi u Obrenovcu.

- Sjela sam u auto kad je iznenada prišao dečko i otvorio suvozačeva vrata. U prvi mah pomislila sam da će da me opljačka. Međutim, kad je progovorio na engleskom, shvatila sam da ipak želi nešto drugo. Više puta je ponovio: "Give me s.x". Nagnuo se da uđe u auto, a ja sam se uplašila i izašla iz vozila, nadajući se da će neko naići i pomoći mi. On je potom pobjegao - priča Popovićeva za Srpski telegraf.

Ona dodaje da je ponovo sjela u automobil i krenula na zakazanu proslavu, ali je od stresa i straha pošla u suprotnom smjeru.


- Okrenula sam auto i ugledala muškarca koji me je napao. Imao je kačket na glavi, crnu dužu kosu i bradu. Reagovala sam u sekundi, zgrabila telefon i snimila ga, a potom otišla u policiju - kaže Popovićeva.

Policija je odmah reagovala i samo desetak minuta kasnije privela migranta.

- Nije želio da odgovori ni na jedno pitanje, a kad je rekao: "What", prepoznala sam njegov glas. Taj dečko nije imao dokumenta, podaci o njemu su bili lažni, a vjerovatno i ime i prezime koje je naveo. Nemoguće da su svi rođeni 1. januara - priča pjevačica.


Ona dodaje da je nekoliko dana kasnije dobila poziv za saslušanje.

- Napadač je došao u pratnji dvojice policajaca, a dobio je i advokata i prevodioca. Pravdao se da je bio mnogo pijan i da se ničeg ne sjeća, u šta sumnjam. Odbio je da sklopi sporazum o priznanju krivice i bude osuđen na uslovnu kaznu sa zabranom ulaska u Srbiju od pet godina. Na saslušanju sam se osjećala kao da sam ja okrivljena, a ne oštećena. Živim u strahu, plašim se da ga ne puste na slobodu, pa da mi se sveti - kaže Popovićeva.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.