x

svađa

Mihajlo bijesan na Ildu: Zaratili oko Šabanove kuće u Krčedinu!

Kako Scandal ekskluzivno saznaje, Ilda je bila brža, pa je, znajući da je Krčedin postao luksuzna oaza za odmor i opuštanje, sredila kuću po svom ukusu, međutim, to je isto želio i Mihajlo, tako da je došlo do žestoke svađe!

– Ilda je još ljetos angažovala ljude i sve je preuredila po posljednjim trendovima za vikend kućice i mjesta za odmor kraj reke. Zaista je u vikendici napravila raj za porodične odmore i sve češće ide tamo da se opušta, međutim, Mihajlo se jako ljuti zbog toga – priča  izvor i objašnjava:


– Napao je Ildu da je on želio tu vikendicu i da nije fer što je ona to sve sama sredila. On je sanjao da se sklanja tamo kraj Dunava i da uživa kao pokojni Šaban, sam sa društvom uz dobro vino i klopu ili sa djevojkama. Baš mu je bilo krivo jer je shvatio da Ilda tu kuću hoće samo za sebe, međutim, nije ona takva. Rekla mu je da je ona to sredila za cijelu porodicu i da je zamislila da se tamo svi okupljaju kako bi čuvali uspomenu na Šabana koji je dušu utkao u to mjesto kraj rijeke. I nakon toga se i Mihajlo smirio, shvatio je da Ilda hoće samo najbolje za sve Šauliće i da nikad ne bi otela nešto samo za sebe – završava naš izvor.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Scandal

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.