x

Mijenja se žiri Zvezda Granda, poznata pjevačica je novi član: Opasnija i od Karleuše, evo šta je tražila od Popovića!

Pjevačica Slavica Ćukteraš je učestvovala u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” 2013. godine i bila je dio ekipe koju su činili Bane Mojićević, Tanja Savić, Stevan Anđelković, Darko Filipović i Nemanja Nikolić.

Slavica je jedan period napravila pauzu u karijeri kako bi se posvetila trudnoći, a sada je priznala da je ovo takmičenje potpuno promijenilo njen život i da je ponosna na ono što su ona i njena ekipa napravili.

- To takmičenje je meni promijenilo život u svakom smislu te riječi, a popularnost koju sam dobila uživam i danas, iako sam napravila pauzu kako bih se posvetila porodici. Drugačije je vrijeme bilo kada se moja ekipa takmičila, mi smo bili pioniri u svemu tome i niko ne može da kaže da nismo napravili revoluciju - kaže Slavica.


Iako je bila dio ovog takmičenja prije 17 godina, Slavica je nastavila da prati Zvezde Granda i priznala nam je da bi voljela da se nađe u ulozi člana žirija.

- Sad je to nešto potpuno drugačije nego te 2003. godine kada smo se mi pojavili, ali činjenica je da takmičenje uživa veliku popularnost i ljudi rado gledaju. Ispratila sam neke emisije, vidjela sam da je bilo gostujućih članova žirija i iskreno, mislim da bih se u tome dobro snašla, ja bih sve svoje kandidate postrojila. Sigurna sam da bi se neko od njih našao u samom finalu! Znam da je sada promijenjeno mnogo toga zbog koronavirusa, ali ako i sljedeće sezone budu imali gostujuće članove žirija, spremna sam da zasijam! Popoviću, čujemo se - našalila se pjevačica.

.

..

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.