x

Miki Đuričić dobio odsustvo: Željko Mitrović ga ponovo vraća u Zadrugu!

Učesnik druge sezone rijalitija "Zadruga" Miki Đuričić izašao na odsustvo kao iz vojske! Iako nije imao dobro vladanje, produkcija rijalitija je bila velikodušna, pa mu je dozvolila da izađe iz "Zadruge" i ode kući na nekoliko dana jer se nije osjećao psiho-fizički dobro.

Kako Srpski telegraf saznaje od izvora bliskog produkciji, Đuričić je i prvu i drugu sezonu rijalitija obojio svojim učešćem i temperamentnom, pa mu je pripala ta čast da dobije dozvolu da izađe u spoljni svijet nakratko bez ikakvih ograničenja, čime do sada nije mogao da se pohvali nijedan takmičar koji je bio u rijalitiju.


- Nakon što je došlo do fizičkog obračuna između Mikija i njegove cimerke Aleksandre Subotić, kada ju je udario i tom prilikom rekao da podržava nasilje nad ženama, produkcija je odlučila da ga nakratko izvede iz rijalitija. Bilo je više nego jasno da je Đuričić na ivici živaca, a kako se ponašao neuračunljivo, riješeno je da se iz sobe za izolaciju, gdje je direktno poslije incidenta prebačen, ipak pusti kući na kratkotrajni oporavak. On se produkciji žalio na jake bolove u stomaku i na mučnine, pa je u kupatilu nekoliko puta povraćao. Tada je donijeta odluka da je u ovom trenutku najbolje da izađe iz rijalitija kako bi otišao na ljekarske preglede i kontrole - priča dobro upućen izvor.


U prilog našim saznanjima govori i činjenica da je Miki u rasponu od samo dva mjeseca nasrnuo na nekoliko takmičara u rijalitiju, a tom prilikom ga je obezbjeđenje jedva savladalo i sklonilo sa strane kako ne bi napravio veće probleme.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.