x

smatra ga lošim čovjekom

Miki Đuričić doživio pomračenje uživo u studiju: Javno priznao da mrzi Dejana Dragojevića i za to ima jak razlog!

Miki Đuričić bio je jedan od najboljih prijatelja Filipa Cara, zbog koga je pukla bračna zajednica Dalile i Dejana Dragojevića, a sad je otvoreno priznao zašto ne voli Dejana.

Naime, u emisiji se javio gledalac koji je pčelaru iz Kupinova zamjerio što se svađao i ružno govorio o Dragojeviću.

- Htio bih da pozdravim puno Aleksandru, ja sam Radoš iz Kragujevca. Želio bih da ti i Dejan postignete zajednički uspjeh, takoreći. Pokazali ste mnogo velike promjene. Dejan te mnogo voli, to se vidi. Želo bih da se preselite jedan kod drugog. Da ne budete na dva kolosijeka, već na jednom kolosijeku. Gledao sam često kada ste izlazili kod kokošaka pa ste mi bili simpatični i zanimljivi. Želio bih da tako i ostanete i da ispunjavate želje i potrebe koje život nosi. Zaista si mi Miki bio simpatičan ima i mnogo gdje si mi bio u pravu. Ja ću da budem surovo iskren. Zamjeram ti što ne podnosiš Dejana, nije mi drago, iskreno. Mislim da ništa nije više uzeo, nego što ti je dao - rekao je gledalac.


- Slažem se, kao što i neki njemu ništa nisu uradili, pa je on tukao riječima. Kada je on mogao da bude komentator, što ne bi mogao i ja. Ja opet kažem, kod Dejana nije sve tako crno, ali nije ni bijelo. Evo ja ću sada da kažem: Mrzim Dejana Dragojevića. Nije baš tako, ako vi mislite da ga mrzim, neka bude tako. Dejan je bio dobar muž i dobar čovjek, ali ja pričam o Dejanu koji je vrijeđao sve. Da Dalila nije prevarila Dejana, oni bi i dalje bili top, i dalje biste ih mrzili. Čovjek vrijeđao Janjuša da je beskućnik - rekao je Miki.

- On je uvijek kupovao za sve robu, on nikada nije bio sebičan - rekao je gledalac.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.