x

Miki i Suzana se tajno vjerili: Perovićeva ostavila muža, noću odlazi u Kupinovo!

Otkako se završila druga sezona Zadruge od Mikija Đuričića i Suzane Perović ni traga ni glasa. Tu i tamo Miki izbacio po neku fotku iz zarobljeništva kako sa nanogicom šeta psa po dvorištu, dok se o Suzani ne zna ama baš ništa.

Nakon finalne večeri ona kao da je u zemlju propala, pa su gotovo svi pomislili da su se njih dvoje zauvijek razišli. Ali nije tako. Najprije, Suzana je prvo po izlasku raščistila odnose sa bivšim suprugom Vladom i umjesto u porodičnoj kući živi sa majkom u stanu na periferiji.

Iako je rekla da nigdje ne izlazi i da joj je mnogo teško zbog svega što se dogodilo, mještani Mikijevog rodnog sela Kupinova otkrili su nam da Suzana gotovo svake noći u najvećoj tajnosti dolazi kod Mikija.


- Naravno da niko ništa ne zna. Ćuti se jer moraju da se kriju, a viđaju se sve vrijeme, bukvalno otkako je Suzana izašla iz Zadruge. Znam prvo da su se tajno čuli već tu noć i da je Suzana plakala kao kiša kad mu je čula glas. Tako su mi rekli, nisam ja slušao razgovor nego se priča tako ovdje po Kupinovu, a čim se priča tako onda je tako. I uklapa se u ono što sam ja poslije svojim očima vidio. Prvo sam sebi rekao ma jel ovo moguće? A onda se ponovilo nekoliko puta i shvatio sam šta se dešava. Suzana usred noći dolazi kod Mikija jer misli da je tad niko neće vidjeti. Ušunja se potpuno neupadljivo obučena, tako da je jedva prepoznate, uđe na kapiju i cijelu noć provede kod njega. Negdje pred jutro, prije nego što svane ona se išunja i pobjegne. Ja sam vidio bar tri-četiri puta do sada - priča Mikijev komšija i dodaje:


- Ja sam šokiran. Htio sam i da ih slikam, ali moj telefon je loš za to, a ona dolazi uvijek po mrklom mraku. Ne znam da li njen Vlada zna šta ona radi i da li je još uvijek sa njim ili ga je ostavila. Čuo sam i da su se Miki i Suzana tajno vjerili i da je on za dijamantski prsten dao oko 3.000 eura. Koliko vidim, niko ih neće spriječiti da budu zajedno. Ni bivši muž, ni sin. Oni se vjerovatno zbog njih kriju ali prije svega jer Miki ima zabranu prilaska Suzani. Pazite šta vam kažem čim mu istekne kazna i svadbena zvona ima da se čuju u Kupinovu. Tako se šuška - završio je pčelarev komšija iz Kupinova.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.