x

Miki ima problem sa dr.gom, kockom i babom Suzanom: Vladimira prozivali da ne smije da pisne o Đuričiću, a sad je opleo po njemu nikad surovije!

Vladimir Tomović obratio se javnosti kada su ga prozivali da ne smije da kaže šta zaista misli o Mikiju Đuričiću. Stanijin bivši dečko bez dlake na jeziku je iznio svoje mišljenje, a kako kaže, Miki se vraća u rijaliti.

"Pišete mi danima da se Miki Đuričić poznatiji kao vepar iz Kupinova vraća u rijaliti. Nemojte me, ljudi, tjerati da ga komentarišem. Ima on većih problema sa kojima se bori: dr.ga, kockanje, psorijaza i baba Suzana. Ovoliko sam morao napisati jer sam saznao koliko je samo plakao i šta je sve pričao o o meni u produkciji", rekao je Vladimir i dodao:


"Besplatan savjet: Hvališ se da u dresovima imaš par hiljada eura... Prodaj ih nekoliko pa makar zube popravi jer tako škrbav ružiš televiziju mada ako ih i popraviš bićeš odvratan ali makar nećeš biti škrbav. Ovo je moj komentar za sve one koji govore da njega ne smijem prokomentarisati!"

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.