x

MIKI NIKADA NIJE BIO BRUTALNIJI PREMA NADEŽDI: Bolje da sam k.... odsjekao, nego što sam ga METNUO u tebe!

Miki Đuričić i Nadežda Biljić u prošloj sezoni rijalitija su se voljeli i imali s*ks, a u ovoj su postali krvni neprijatelji, pa su razmijenili strašne uvrede. Pčelar iz Kupinova izvrijeđao je pjevačicu sa kojom je u prvoj sezoni najgledanijeg rijaliti šou-programa „Zadruga“ imao s*ks. 

Žučna rasprava počela je u subotu veče, kada su novinari postavljali pitanja učesnicima. Njihova svađa umalo se nije završila i fizičkim kontaktom - ali ne onim ljubavnim. Do toga, na sreću, nije došlo, ali bivši golupčići u posljednje vrijeme jedva da mogu da borave zajedno u istoj prostoriji, pa su jedno drugom sasuli u lice sve što misle.


- Seljačino jedna! Ti si samo umislio da si muškarac. Ne trebaš mi u životu. Ne mogu da te gledam u ovom rijalitiju. Ne znam ni zašto sam sebi dozvolila da budem sa tobom. Toliko si jadan da me samo vrijeđaš i ponižavaš. Jedva čekam da ti vidim leđa. Mrš, bre, seljaku glupi. Primitivcu i tuko jedna - urlala je Nadežda.

Njene riječi isprovocirale su Đuričića, pa joj je žustro uzvratio.


- Bolje da sam k.... odsjekao nego što sam ga u tebe metnuo. Ko si ti da mi govoriš šta ja da radim? Pa, ja ću prije tebi da vidim leđa nego ti meni. Nisi svjesna koliko si glupa i prosta. Kao da si odrasla na njivi, seljanko jedna. Šta ti ima mene da gledaš, ne mogu ja tebe očima da vidim. Ajde, bježi, bre, tamo. Ne znaš da se ponašaš, a misliš da si uhvatila boga za onu stvar. Pu, kozo jedna - vikao je Miki, pokušavajući da je verbalno nadjača u uvredama.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.