x

prvi put o ulasku u zadrugu 5

Miki o učešću u Zadruzi 5: Objesiću se nasred Kupinova ako prevarim ženu u rijalitiju!

Miroslav Miki Đuričić prvi je poznati učesnik pete sezone rijaliti programa "Zadruga", a sada je progovorio o svom učešću.

On je istakao da mu je najbitnije da ne prevari svoju partnerku sa kojom ima kćerku Dunju.

- Biću vjeran do kraja supruzi. Kada bi mi se desilo da prevarim ženu u rijalitiju, ne bih mogao sebe da pogledam u ogledalu. Ne znam kako bih hodao ulicom. Kako bih živio da me kući ne čekaju žena i dijete samo zato što sam se ja zezao s nekom budalom u rijalitiju. Pritom, i vi znate da tamo ulaze djevojke lakog morala. Pa zamislite samo da zbog neke beštije izgubim porodicu! Onda bih stvarno trebalo da uzmem štranjku i da se objesim nasred žive vode ovdje u Kupinovu - rekao je Miki i otkrio da je sretan sa suprugom:


- Ja nisam u nesretnom braku, kao što su ovi neki bili u nesretnim brakovima, pa varali žene. Ja sam u sretan sa ženom i kćerkicom.

Rijaliti-zvijezda nema koga ne bi voljela da vidi u Bijeloj kući, ali joj je draže da ima jednog neprijatelja, kao što je Vladimir Tomović, nego deset lažnih:


- Niko mi ne smeta, neka uđe ko hoće. Mnogi misle da meni smeta Tomović. Ne smeta on meni. Mi smo dva konja, koja, umjesto da uzmu pare, tamo se potučemo i svađamo. Postoji netrpeljivost između nas, ali draži mi je jedan Tomović za neprijatelja nego deset lažnih prijatelja koje sam imao u rijalitiju - rekao je pčelar iz Kupinova.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Srpski telegraf

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.