x

Miki: Suzanu čekam sa prstenom u finalu!

Miki Đuričić je nakon izlaska iz bolnice otkrio da mu mnogo fali djevojka Suzana Perović, te da planira da se oženi čim izađe iz "Zadruge 2".  

- Shvatio sam da je Suzana žena mog života. Dok sam ležao u bolnici, imao sam vremena o svemu da razmišljam i da se preispitam šta i kako. Dosta je bilo više zaje.avanja, riješio sam da se ženim. Suzanu čekam sa prstenom u finalu - rekao je Miki uzbuđeno i dodao da vjeruje da je i njegova djevojka istog mišljenja.


- Ja se nadam da se Suzana neće puno premišljati, već da će odmah pristati i da ćemo svi zajedno proslaviti vjeridbu u finalu. Ljudi, ona se, bre, zaljubila u mene i voli me iako sam budala, pa to onda treba odmah ženiti. Ako sam ja ovako lud uspio da nađem ženu svog života, ako sam ja mogao, onda može svako - kaže kroz smijeh Đuričić i dodaje:


- Čim za koji dan stanem na noge, sa kumom idem da biram prsten, ne smijem pogriješiti. Mada, tu je i moj drug Nebojša Bojović, koji je stručnjak za zlato, tako da će Suzana sigurno biti zadovoljna. Pravo iz Šimanovaca dolazimo kod mene kući.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.