x

Miki u depresiji zbog Perovićke, ne izlazi iz kuće? Komšije ispričale sve što znaju o njegovom životu, pa spomenuli Suzanu!

Miki Đuričić nakon incidenta u rijalitiju dane provodi u kućnom pritvoru u rodnom Kupinovu. Njegove komšije i prijatelji istakli su da ga viđaju samo ukoliko stigne da im dođe u posjetu, eventualno u prodavnici, te tvrde da je dobar čovjek koji se veoma kaje zbog onoga što je uradio.

Podsjetimo, Đuričić je nasrnuo na Nadeždu Biljić i Suzanu Perović, zbog čega mu je izrečena uslovna kazna nošenja nanogice. Od tada, sve svoje vrijeme Miki provodi u porodičnom domu. Ekipa emisije "Premijera" raspitala sa po njegovom komšiluku i saznala od komšija kako on provodi dane u kućnom pritvoru.

- Viđamo ga, dođe ponekad u prodavnicu - rekao je jedan njegov komšija.

- Viđam ga stalno, to mi je školski drug, dobar je dečko - istakao je sugrađanin.

- Stalno je u kući, osim od 14 do 16 časova kad može da izađe i da ode do prodavnice, do prijatelja... - kaže prijatelj Đuričića.


- Kaje se, kaže da nije trebalo tako da reaguje, ali šta sad. On je dobar komšija, nikad nisam imao problema sa njim. Odrasli smo zajedno - kažu u Kupinovu.

Inače, Mikijevi sugrađani Suzanu Perović u Kupinovu uopšte ne viđaju.

- Ne znam ništa o Suzani stvarno - bio je iskren jedan komšija.

- Jeste Miki zavodnik, ali ne izlazi, nema ga - ističe Mikijev prijatelj.

- On će se baviti proizvodnjom hrane od mangulica, to je zdravije, one nemaju holesterola. Htio je osim mangulica i da napravi zasad šljiva, pa da proizvodi rakiju - otkrio je Mikijev prijatelj.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.