x

Mikiju Đuričiću skinuta nanogica, a evo šta sad planira da uradi: Ne prestajem da gledam na sat!

Miroslav Miki Đuričić, bivši zadrugar i čuveni pčelar iz Kupinova, izdržao je kaznu kućnog pritvora koja mu je izrečena zbog fizičkog nasrtaja na dvije žene u ''Zadruzi'' - Nadeždu Biljić i Suzanu Perović, prenose domaći mediji.

Pošto je potvrdio ovu informaciju, Miki je otkrio i da će prve dane na slobodi provesti - na buvljacima.

"Istina je, skinuli su mi nanogicu prije 15 minuta. Ja sam sada slobodan čovjek! Uzbuđen sam, ne znam šta ću, ni gdje ću prije. Evo upravo sam krenuo sa komšijom na kafu. I dalje imam onaj osjećaj da treba da budem kod kuće do 16 časova, sve mi je još svježe i čudno. Sve gledam na sat. Ja volim da posjećujem buvljake, pijace, ranije prije nanogice sam svake nedjelje išao... Volim svašta da gledam i kupujem tako neke stare stvari, pa ću tamo da odem prvo ovih dana", rekao je Miki pa dodao:

"Oca slabo viđam, ali je i njemu laknulo", poručio je on, dok o svojoj izabranici koja će mu uskoro roditi dijete nije želio da priča.

.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
2

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy