x

PROMIJENIO SE IZ KORIJENA

Mikiju ništa nije teško! Namjestio sobu samo za bebu: Prijatelj iznio privatne detalje, Đuričić možda stane pred matičara?

Miki Đuričić, prema riječima prijatelja iz Kupinova, otkako je postao otac potpuno se promijenio.

Dolazak Dunje na svijet bivšeg rijaliti učesnika je promijenio iz korijena.

"U rijalitije je ulazio zbog para, a sada se potpuno povukao. Živi nekim mirnim životom, kao i prije nego što su ga ljudi upoznali. Kada je uplovio u vezu sa Angelinom, njen stav je bio da ne želi da se sa njim pojavljuje jer ne želi da sutra bilo ko upire prstom u nju", ispričao je prijatelj.


"Sada je i ona srećna, u njihovoj se kući rijaliti više ne gleda. Miki se posvetio uzgoju mangulica, širi stado i posao sa suhim mesom. Tu je zarada mnogo sporija, ali nije besposličar kako ga mnogi nazivaju. Sada ima druge prioritete. Posvetio se kćerkici, stalno je sa njom", kaže izvor za "Star" prenose mediji, pa dodaje:


"Jednu sobu u svojoj kući u Kupinovu je preuredio samo za bebu, sve je novo kupio i napunio plišanim igračkicama. Angelina i Dunja su sada kod njega i svo troje uživaju. Ko zna, možda i uskoro stanu pred matičara, vidim da mu prija da ga kod kuće neko čeka, ne smeta mu ni plač bebe, ma ništa mu nije teško da učini za njih dvije."

.

.

.

.

.

Izvor: Star

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.