x

VUK DLAKU MIJENJA, ALI ĆUD NIKAD

Miladin Kovačević brutalno pretukao svoju djevojku (26): Nasilnik za koga je Srbija dala 900.000 dolara ponovo bije!

Miladin Kovačević, bivši košarkaš, brutalno je prebio svoju djevojku Tinu T. (26) u stanu u Beogradu, a zatim pobjegao i za njim je raspisana potraga, saznaje Kurir.

Kovačević je, podsjetimo, javnosti postao poznat 2008. godine zbog brutalnog prebijanja američkog studenta Brajana Štajnhauera. Naime, država Srbija je tada porodici pretučenog mladića platila 900.000 dolara na ime obeštećenja, a Kovačević je u Srbiji osuđen na dvije godine i tri mjeseca zatvora.

Nasilni Kovačević se sada, 12 godina kasnije, ponovo našao na udaru zakona i to zbog prebijanja djevojke.

"Tina T. je u noći između utorka i srijede, oko tri sata, policiji prijavila da ju je njen poznanik fizički napao u stanu. Rekla je da joj je uzeo mobilni telefon i torbicu sa dokumentima, zbog čega je bila jako uplašena", kaže naš izvor i nastavlja:


"Pošto je Kovačević pretukao djevojku i uzeo joj telefon kako ne bi mogla da pozove pomoć, ona je nekako uspjela da ga se oslobodi i pobjegne kod sestre. Ispričala joj je kakvu je torturu doživjela i odmah je potražila pomoć nadležnih".

Izvor dalje kaže da je policija brzo reagovala i da su odmah pozvali Kovačevića da dođe u stanicu policije i da izjavu, ali da on to nije učinio.

"Očigledno je da je pobjegao i da se negdje krije. Za njim je raspisana potraga", objašnjava izvor Kurira.


Podsjetimo, Kovačević je 2010. osuđen na dvije godine i tri mjeseca zatvora zbog toga što je u SAD maja 2008. godine u studentskom klubu u Bostonu brutalno pretukao kolegu s fakulteta Brajana Štajnhauera, koji je zadobio povrede opasne po život.

Kovačević je u pritvoru u Beogradu, koji mu je uračunat u kaznu, proveo dva mjeseca, a u Americi mjesec dana. On je pušten iz zatvora u Somboru krajem novembra 2012, nekoliko dana prije isteka pune kazne, nakon primjene Zakona o amnestiji.

Kovačević je poslije prebijanja mladog Amerikanca pobjegao u Srbiju uz pomoć srpskog konzulata u Njujorku, a država Srbija je za njegovu slobodu iz budžeta izdvojila čak 900.000 dolara.


Miladin je i u novembru 2017. ponovo skrenuo pažnju nasilničkim ponašanjem.

On je na košarkaškoj utakmici u Smederevu prvo pljunuo, potom oborio i šutnuo protivničkog igrača Darka Rnića. Do incidenta je došlo po završetku uzbudljive utakmice između Meridijana, za koji je igrao Kovačević, i Smedereva, čiji je košarkaš bio Darko Rnić. Veći incident su spriječili igrači oba tima, koji su ih razdvojili.

Kovačević i nekoliko njegovih saigrača nastavili su da divljaju i poslije utakmice, bijesni zbog poraza, pa su u svlačionici u dvorani SC Smederevo razlupali slavine, fen za kosu, sušilice za ruke i sve što im je dopalo šaka.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.