x

glumac otpočeo zajednički život s njom

Milan Marić u vezi sa 19 godina starijom izabranicom, ona zbog glumca navodno napustila porodicu: Oglasio se i njen advokat!

Milan Marić i bivša direktorka "Filip Morisa", Jelena Pavlović, u ljubavnoj vezi su više od dvije godine, što je uticalo na njen porodični život. Jelena je varala svog tadašnjeg supruga sa glumcem koji je od nje mlađi čak 19 godina, a kada se to saznalo odlučila je da napusti porodicu, tvrdi izvor, a piše Kurir.

Od tada njena majka i kćerka ne žele da imaju nikakav kontakt sa njom jer ne mogu da shvate njenu odluku to što je bitniji ljubavnik od porodice. Prema saznanjima Kurira, kada se to desilo, Pavlovićeva je otpočela zajednički život sa Milanom Marićem u stanu u Molerovoj na Vračaru.


- Jelenina porodica je jako ogorčena zbog toga što je uradila. Njen bivši suprug je advokat i vrlo su imućni. Preljubom i odabirom 19 godina mlađeg glumca, ona nije napustila samo muža već cijelu porodicu, zbog čega sada nije u kontaktu ni sa majkom, ali ni sa svojom kćerkom. Svi pričaju da se ona istinski zaljubila u Milana i da se ne kaje zbog svojih poteza. Već duže vrijeme Jelena ne priča sa majkom i kćerkom, znam da joj je to teško palo, posebno u početku. Pokušavala je ona da spusti loptu, nije lako kada dijete neće da ti se javi, ali nije uspjela - započeo je sagovornik, piše Kurir.


On je otkrio i koliko je Pavlovićevoj Milan pomogao da prihvati razdvojenost od djeteta, ali i zašto se njihova veza još uvijek krije.

- Mislim da je sada to prihvatila, nekako se pomirila sa tim. Pretpostavljam da joj je dosta pomoglo to što je Milan uz nju, on joj je velika podrška, a i non stop provode vrijeme zajedno. Ona više ne krije svoju vezu sa njim, sada nema šta da izgubi... On je sada problem. Ne želi da se zna da su u vezi navodno zbog njegovih obožavateljki - zaključuje sagovornik Kurira.


Nakon što su mediji u Srbiji objavili tekst o vezi Milana Marića s bivšom direktorkom firme "Filip Moris", u redakciju Srpskog telegrafa je stigao zahtjev za objavljivanje odgovora na informaciju od pravnog zastupnika Jelene Pavlović, sljedećeg sadržaja:

- "Objavljivanjem ovog članka, naslova i fotografija, za koje niste tražili saglasnost moje klijentkinje, te iznošenjem netačnih, zlonamjernih i uvredljivih informacija, izložili ste Jelenu Pavlović gruboj medijskoj osudi i u javnosti je predstavili kao osobu niskih moralnih kvaliteta, više puta naglašavajući da je napustila porodicu.


Ovakvim postupanjem ste potpuno zanemarili pravilo dužne novinarske pažnje, a objavljivanjem neistinite i uvredljive informacije povrijedili ste pravo moje klijentkinje na dostojanstvo ličnosti, zaštićeno čl. 79 Zakona o javnom informisanju i medijima, kao i pravo na zaštitu privatnog života i ličnog zapisa iz člana 80 istog Zakona jer ste njene porodične prilike i njenu fotografiju objavili bez njene saglasnosti. Takođe, iznošenjem neistina i uvredljivih tvrdnji da je Jelena Pavlović ostavila porodicu zbog umjetnika, postupili ste i suprotno ustanovljenoj zakonskoj obavezi zaštite maloljetnika, tačnije suprotno čl. 77 Zakona o javnom informisanju i medijima koji propisuju da u cilju zaštite slobodnog razvoja ličnosti maloljetnika, posebno se mora voditi računa da sadržaj medija i način distribucije medija ne naškode moralnom, intelektualnom, emotivnom ili socijalnom razvoju maloljetnika.


Objavljenim tekstom, u kome se navode porodične prilike Jelena Pavlović, direktno ste izložili i maloljetno dijete Jelene Pavlović šteti u emotivnom i socijalnom smislu. Povredom ovih osnovnih ljudskih prava, koja uživa svaki pojedinac, prouzrokovali ste štetu mojoj klijentkinji, koja se ogleda u duševnom bolu zbog povrede časti i ugleda, kako u privatnim tako i u poslovnim odnosima. Ističem da Jelena Pavlović nije napustila svoju porodicu, već se sporazumno razvela od svog bivšeg supruga, što nema nikakve veze sa Milanom Marićem, a da je njen sadašnji život s uglednim umjetnikom iz Srbije informacija iz njenog privatnog života koju ima pravo da štiti jer nije nosilac javne niti političke funkcije niti je interes javnosti za objavljivanjem informacija iz njenog života pretežniji u odnosu na njen interes da isti štiti i da dalje spriječi objavljivanje ovakvih informacija.


Ističem da se objavljene informacije o privatnom životu Jelene Pavlović ne mogu podvesti ni pod jedan izuzetak u smislu čl. 82 Zakona o javnom informisanju i medijima, u kojim slučajevima medij nije dužan da traži saglasnost lica za objavu informacija iz privatnog života. Konačno, da je medij postupao u skladu s pravilom novinarske pažnje, morao je kontaktirati sa mojom klijentkinjom sa zahtjevom za davanje saglasnosti za objavljivanje fotografija, uz provjeru navoda koji se tiču samo njenog privatnog života, što je u konkretnom slučaju izostalo."


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.