x

MILAN MILOŠEVIĆ OTKRIO NAJVEĆU TAJNU ZADRUGE: Sloba je smislio cijelu priču, odličan je scenarista i lažov! Evo kada su se on i Luna zaljubili jedno u drugo!

Milan Milošević je odlučio da sa svima u emisiji podijeli najveću tajnu rijaliti programa koji se nedavno završio.

Osim utisaka koje nose iz velelepnog zdanja u kome su proveli devet mjeseci, glavna tema njihovog razovora bila je ljubavni trougao Kija, Sloba i Luna. Milan tvrdi da zna za njihov tajni dogovor koji su sklopili prije ulaska u rijaliti, a to su potvrdili i Anđelo i Teodora.

"Znam tajni dogovor Slobe i Lune, čuo sam šta pričaju u WC. Anđelo i Teodora su svjedoci samo početka. Ja mislim da je muška strana inicijator te ideje, to je bio Slobodan. Oni se peru preko tog dogovora", rekao je Milan, a Ana se složila sa njim.

"Ljubomorne svađe i scene, drame, to je sve dogovor koji između njih traje. Da li su to gledaoci progutali, mislim da nažalost jesu. Samo ću nagovijestiti da ću iznijeti istinu o cijelom odnosu Ane Korać i Janjuša", izjavio je Milan u emisiji "Magazin IN".

"Nijedan scenarista ne može da napiše šta su oni radili. Sloba nešto kaže i ima facu da te ubijedi da je to rekao, a mislio nešto drugo. Luna šta god uradi kaže da nije, takođe", kaže Milošević.

Teodora Džehverović, Ana Korać i Milan Milošević složili su se da je najveći lažov u "Zadruzi" bio Sloba, koji koristi rečenicu: "Šta sam ja to loše uradio?".

Milan Milošević je takođe priznao da su se Sloba i Luna još ranije zaljubili na ljekarskom pregledu.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.