x

prvi put govori o tome

Milan Popović smuvao Severinu za 5 minuta! Znao sam za njen kućni snimak: To ima skoro svaka djevojka, meni to ne smeta!

Milan Popović i Severina upoznali su se, kako je biznismen to opisao u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji, slijedom slučajnosti. Njih dvoje imaju sina Aleksandra.

"Kralj bakra" je opisao kako su se Severina i on upoznali, pa i o tome kako ju je osvojio za 5 minuta, zbog neke vrste izazova od kapetana broda.

- Bio sam u Budvi, na brodu i razgovarao sam telefonom sa nekom drugom hrvatskom pjevačicom. Uglavnom, imao sam djevojku Miju kapetana koja je bila veliki zafrkant i koja je znala sa kim pričam. Kada sam završio razgovor, došla ona kod mene i kaže "lako je tebi da pričaš sa njom, ali ajde smuvaj Severinu". Ja na to kažem da mi treba samo 5 minuta da je smuvam. Tako se i desilo. Bilo je tih nekih slučajnosti koje su dovele do našeg upoznavanja i našeg odnosa - rekao je biznismen.


Potom je prokomentarisao Severinin kućni video.

- Imao sam dva kluba u Moskvi i jedan u Majamiju, samim tim sam upoznao mnogo žena, koje i dalje poznajem i svaka od njih ima neki kućni video. Jedina je razlika jer je ova izašla u javnost, a ostale nisu. Znao sam za Severinin snimak, gledao sam ga kao i svi, samo se ne sjećam gdje. To ne bih stavio kao manu nekome, tvrdim da skoro svaka djevojka ima neki kućni video - rekao je Popović.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.