x

Milan prijavio Severinu za nasilje u porodici: Razlog je šok poruka koju mu je poslala pjevačica, to je bila kap koja je prelila čašu!

Borba za ravnopravno roditeljstvo Aleksandra Popovića, sina pjevačice Severine Kojić i Milana Popovića se nastavlja i dobija nove filmske zaplete. Biznismen je ponovo morao da reaguje.

Popović je navodno prijavio pjevačicu Centru za socijalni rad u Zagrebu za nasilje u porodici. Tačnije, Milanov advokatski tim predočio je čelnicima Centra za Socijalni rad Severinine uvrede, koje je iznijela na račun oca svog djeteta i time izvršila porodično nasilje.


Razlog za ovu prijavu je zapravo mejl koji je Severina poslala Milanu, a u kojem biznismena naziva: glupanom, nezdravim čovjekom koji se mora liječiti na psihijatriji, psihopatom, g**narom, zlotvorom, gadom, luzerom, manijakom, kriminalcem... Pored ovih uvreda, u mejlu stoji i pjevačicina prijetnja da će učiniti sve da zaštiti sina od oca, da bi ga najradije izlemala po g**narskim kostima, te da joj se povraća od njega, da zagađuje svijet, da je bijednik i nula od čovjeka.


Sve ovo je dodatno upotpunjeno njenim optužbama i prijetnjama policijom da je on kriv za izlazak njenih fotografija na kojima pozira gola ispred ogledala i slika selfi. U čitavu priču Severina je uplela i njihovog sina Aleksandra navodeći da Milan ne brine o njemu.


Ovo je bila kap koja je prelila čašu pa je Popović odlučio da zakonski zaštiti, ne samo sebe već i nasljednika jer se plaši u kakvom okruženju odrasta zbog nekontrolisanog ponašanja majke. Milan traži od Centra za Socijalni rad da organima rada i nadležnoj policijskoj stanici predoče njegov zahtjev i zaštite ga od nasilja u porodici koje sprovodi majka njegovog djeteta uz zahtjev da bude sankcionisana.


Inače, advokat Milana Popovića upozorava nadležne da obrate pažnju na to da Severina i dalje ne prihvata činjenicu da su ona i njen bivši partner ravnopravni roditelji sinu Aleksandru, te da ne uspostavlja minimalnu roditeljsku komunikaciju koja je u interesu djeteta.


(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.