x

FANOVI ZBUNJENI

Milan Stanković izazvao pravu pometnju novom objavom: Evo kako izgleda poslije godinu dana medijske ilegale!

Veliku pažnju javnosti pjevač Milan Stanković privlači otkako je još kao vrlo mlad zakoračio na muzičku scenu. Svojim glasom, stasom, nesvakidašnjim i originalnim imidžom punio je on novinske stupce, a veza sa popularnom pjevačicom Radom Manojlović još više je doprinijela tome.

Ipak, u jeku popularnosti, on je odlučio da se povuče i promijeni život iz korijena, a šuškalo se i da ima namjeru da se zamonaši. Fotografija Milana Stankovića od prije nekoliko mjeseci kao i drastično izmijenjen izgled, ukazivali su da on veoma ozbiljno razmišlja upravo o tome, međutim pjevač je ponovo uspio sve da iznenadi.


Nakon medijske ilegale i odluke da se posveti vjeri, na društvenoj mreži "Instagram" na kojoj više nije pretjerano aktivan, osvanula je najnovija fotografija Milana Stankovića koja je izazvala pravu pometnju.


- Zar nije ljepši stvarni od nestvarnog svijeta? - napisao je on u svom maniru i odjeven u stilu po kakvom ga svi pamtimo, te se očekivano nametnulo pitanje da li je pjevač spreman za veliki povratak muzici koji njegovi fanovi ako je suditi po komentarima, željno iščekuju.

Podsjetimo, kako smo pisali nedavno, Milan se povukao iz javnog života, ali i te kako je aktivan u verskom svetu. On pomaže manastiru Hilandar na Svetoj gori na razne načine.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.