x

Milan Stanković: Zbog "Granda" sam ostao bez stana!

Pjevač Milan Stanković (31) trenutno žirira u "Pinkovim zvezdicama" na ružičastoj televiziji, a sada je otkrio da se do danas nije pokajao što je napustio "Grand produkciju", ali da je svojim odlaskom izgubio mogućnost da zaradi za još jedan stan!  

Naime, Stanković se u intervjuu za najnoviji broj magazina Skandal prisjetio nesuglasica koje do danas nije uspio da razriješi sa produkcijom koja ga je vinula u zvijezde, te i da se sve vrijeme trudio da zaboravi ružne trenutke iz ovog perioda u karijeri.


- Ni u jednom trenutku se nisam pokajao što sam napustio "Grand". Prošlo je mnogo godina od cijelog tog slučaja, nesporazuma i mog odlaska. Moram da napomenem da sam tada doživio linč i imao zabranu u svakom smislu - muzički, medijski, koncertno, produkcijski, tržišno. Bilo mi je jako teško, a sa ove distance mogu da kažem samo da sam izašao kao pobjednik. Koliko god da me je sve to koštalo još jednog stana, koji sam mogao da kupim, živaca i mladosti, koju su obilježili stresovi, svako jutro sam se budio i gledao poruke, nove skandale i kojekakve priče. Spletkarenja, razna zvanja kumova da me zabrane na televiziji. Svašta je bilo - rekao je Stanković. Milan je zatim objasnio da se svakoga dana trudio da zaboravi sve što mu se dešavalo otkako je u poljuljanim odnosima sa "Grand produkcijom", te i da nikada u životu ne bi poželio da prođe kroz istu stvar.


- Svakakve stvari su mi radili i ja bih sada samo da sve to zaboravim. Nikad ne bih sebi ponovio ovu muku, volio bih da kroz život prođem lagano. Da mi sad sve bude mirnije jer sam zreliji. Bitno mi je da me nešto u životu motiviše, da me pokreće, da sebe promijenim nabolje, da sebe unaprijedim. U muzičkom i vizuelnom smislu mi je bitno da postižem veliki napredak. Volio bih da mi za deset godina bude simpatično ovo što sam danas, a da ono gdje sam za deset godina bude nešto što valja. Volio bih da se ne pretvorim u naše starije pjevače koji su previše radili. Ovaj posao zahtijeva mnoga ulaganja, i to ne samo materijalno već treba i zdravlja i vremena - rekao je Milan.

.

.

.

.

.

.

.

.


.(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.